Latest Posts

Reprezentantele “Sport Masters Year 2012” prezente la Women Rally Cluj.

Vizualizări: 17134

Dedicat în exclusivitate doamnelor şi domnișoarelor, Campionatul Women Rally și-a desfășurat cea de-a treia și ultima etapă la Cluj-Napoca, weekendul trecut. Reprezentantele echipei timișorene “Sport Masters Year 2012” au fost prezente, în formulă completă, la etapa a III-A Campionatului Național Women Rally – Bosch Car Service 2021.

Alături de peste 70 de concurente care s-au aliniat la startul Trofeului Castrol, dintre care aproape jumătate aflându-se la primul contact cu motorsportul, sportivele echipei timișorene “Sport Masters Year 2012” au terminat cele două manșe, a câte două ture fiecare, pe următoarele poziții:

  • Mira Zaharie – Clasa 5 (sportive licențiate sau mașini modificate) – Mini Cooper – locul 9
  • Cornelia Setyar – Clasa 1 (mașini cu motoare cu capacitatea cilindrică sub 1600 cmc) – Mini Cooper – locul 10
  • Măria Turai – Clasa 1 (mașini cu motoare cu capacitatea cilindrică sub 1600 cmc) – Seat Ibiza – locul 2

Sport Masters

“Mi s-a părut un început grozav! Traseul parcurs fără probleme, “curat” cum se zice, deocamdată am încercat să învăț și acest gen de concurs. Abia aștept următorul!” ne-a declarat, la finalul competiției, Mira Zaharie.

„În primul rând doresc să mulțumesc pentru crearea și organizarea acestei competiții frumoase. Deșii prima zi a părut lungă ea a avut la bază toate informațiile și formalitățile necesare unei competiții de acest gen. Atât pentru mine cât și pentru colegii mei, experiența a fost extraordinară.

Sport Masters

O competiție reușită începe cu un parc auto bine organizat iar acest factor, spre deosebire de multe competiții, chiar de nivel mai înalt, a fost impecabil. Traseul frumos, sigur, de altfel toată munca echipei organizatorice au dus la un campionat frumos, unul pe care ne-am hotărât să îl ducem la capăt anul viitor. Vă mulțumim încă o dată și de abia așteptam să ne vedem la următoarea etapă!” a declarat Cornelia Setyar.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Țin să le mulțumesc organizatorilor pentru mediul plăcut pe care l-au creat, atât comentatorului Florin Mihoc cât și echipei mele, partenerilor din cadrul Campionatului și nu în ultimul rând, mamei mele care îmi este și singurul sponsor. A fost o experiență frumoasă, o ocazie inedită de a ne cunoaște mașinile, care o dată cu noi au ieșit puțîn din rutina lor.

Pentru mine a fost surprinzător să văd mașină cum se comporta în “altfel” de condiții, ceea ce m-a bucurat foarte mult, iar timpii obținuți au fost mulțumitor. Pentru viitor, planul meu este să particip la etapa de karting de anduranță, etapă care se vă întinde pe durata a 24 de ore” ne-a declarat Măria Țurai.

Mai multe detalii despre activitatea echipei puteți obține de pe pagina de Facebook Sport Masters Year 2012 https://www.facebook.com/pg/smy2012/https://www.facebook.com/pg/smy2012/ și de pe pagina Clubului Sportiv Zaharie https://www.facebook.com/ClubulSportivZaharie/

Mai multe știri despre Campionatul Național de Women Rally găsiți AICI.

Sursa: Comunicat Sport Masters Year 2012
Photocredit: Sport Masters Year 2012 / Women Rally
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat Sport Masters Year 2012

Latest Posts

Don't Miss