More

  Latest Posts

  Reprezentantele “Sport Masters Year 2012” prezente la Women Rally Cluj.

  Dedicat în exclusivitate doamnelor şi domnișoarelor, Campionatul Women Rally și-a desfășurat cea de-a treia și ultima etapă la Cluj-Napoca, weekendul trecut. Reprezentantele echipei timișorene “Sport Masters Year 2012” au fost prezente, în formulă completă, la etapa a III-A Campionatului Național Women Rally – Bosch Car Service 2021.

  Alături de peste 70 de concurente care s-au aliniat la startul Trofeului Castrol, dintre care aproape jumătate aflându-se la primul contact cu motorsportul, sportivele echipei timișorene “Sport Masters Year 2012” au terminat cele două manșe, a câte două ture fiecare, pe următoarele poziții:

  • Mira Zaharie – Clasa 5 (sportive licențiate sau mașini modificate) – Mini Cooper – locul 9
  • Cornelia Setyar – Clasa 1 (mașini cu motoare cu capacitatea cilindrică sub 1600 cmc) – Mini Cooper – locul 10
  • Măria Turai – Clasa 1 (mașini cu motoare cu capacitatea cilindrică sub 1600 cmc) – Seat Ibiza – locul 2

  Sport Masters

  “Mi s-a părut un început grozav! Traseul parcurs fără probleme, “curat” cum se zice, deocamdată am încercat să învăț și acest gen de concurs. Abia aștept următorul!” ne-a declarat, la finalul competiției, Mira Zaharie.

  „În primul rând doresc să mulțumesc pentru crearea și organizarea acestei competiții frumoase. Deșii prima zi a părut lungă ea a avut la bază toate informațiile și formalitățile necesare unei competiții de acest gen. Atât pentru mine cât și pentru colegii mei, experiența a fost extraordinară.

  Sport Masters

  O competiție reușită începe cu un parc auto bine organizat iar acest factor, spre deosebire de multe competiții, chiar de nivel mai înalt, a fost impecabil. Traseul frumos, sigur, de altfel toată munca echipei organizatorice au dus la un campionat frumos, unul pe care ne-am hotărât să îl ducem la capăt anul viitor. Vă mulțumim încă o dată și de abia așteptam să ne vedem la următoarea etapă!” a declarat Cornelia Setyar.

  „Țin să le mulțumesc organizatorilor pentru mediul plăcut pe care l-au creat, atât comentatorului Florin Mihoc cât și echipei mele, partenerilor din cadrul Campionatului și nu în ultimul rând, mamei mele care îmi este și singurul sponsor. A fost o experiență frumoasă, o ocazie inedită de a ne cunoaște mașinile, care o dată cu noi au ieșit puțîn din rutina lor.

  Pentru mine a fost surprinzător să văd mașină cum se comporta în “altfel” de condiții, ceea ce m-a bucurat foarte mult, iar timpii obținuți au fost mulțumitor. Pentru viitor, planul meu este să particip la etapa de karting de anduranță, etapă care se vă întinde pe durata a 24 de ore” ne-a declarat Măria Țurai.

  Mai multe detalii despre activitatea echipei puteți obține de pe pagina de Facebook Sport Masters Year 2012 https://www.facebook.com/pg/smy2012/https://www.facebook.com/pg/smy2012/ și de pe pagina Clubului Sportiv Zaharie https://www.facebook.com/ClubulSportivZaharie/

  Mai multe știri despre Campionatul Național de Women Rally găsiți AICI.

  Sursa: Comunicat Sport Masters Year 2012

  Photocredit: Sport Masters Year 2012 / Women Rally


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss