More

  Latest Posts

  Renovarea circuitului Park Zandvoort merge conform planurilor (Video)

  Cu cinci luni înainte de prima cursă de Formula 1 din Olanda din 1985, organizatorii au început într-un final să elaboreze renovarea pictorescului și a îmbătrânitului circuit de la dunele de nisip și malul mării de la Zandvoort.

  Zandvoort 2

  O parte din ecologiști reprezintă prin niște dosare judecătorești din lunile recente, o amenințare de a pune în pericol Grand Prix-ul olandez, în condițiile în care organizatorii sunt încă nevoiți să obțină permisiunile necesare pentru cursă. Dar directorul cursei, Jan Lammers, a spus că sunt siguri că evenimentul va avea loc în 3 Mai cum era plănuit.

  “Totul merge conform planurilor.” A spus directorul circuitului, Robert Overdjik, reporterilor. ”Nu avem nici o îngrijorare în a-l termina la timp.” Mai devreme luna acesta o instanță a respins susținerile ecologiștilor ce spuneau că constructorii circuitului distrugeau rezervații prețioase de dune, care sunt casa unor specii pe cale de dispariție cum ar fi broasca râioasă dungată și șopârle de nisip.

  Zandvoort 1

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Acest lucru a adus mai devreme câștiguri împotriva acuzațiilor ce priveau aerul și plouarea fonică și au permis lucrările reviziei generale a circuitului, unde Niki Lauda a fost ultimul câștigător al Grand Prix-ului acum aproape 35 de ani. Peste 100 de constructori lucrează acum pentru a face circuitul Zandvoort, aflat între coasta olandeză și o mare rezervație naturală, la 25 de kilometri vest de Amsterdam, să fie pregătit pentru cursele de Grand Prix din 2020.

  Zandvoort 6

   

  Zandvoort 3

  ”A fost o provocare să păstrăm istoria circuitului și să fim la curent cu toate orientările actuale. Rezultatul va fi formidabil de condus, dar va fi greu de depășit. ”

  Zandvoort 1

   

   

   

   

   

   

   

   

  Piloți precum Sebastian Vettel, Ferrari au avertizat că Zandvoort ar putea produce curse plictisitoare, deoarece oportunitățile de depășiri vor fi atât de rare. Însă fostul pilot de Formula 1 și nativ din Zandvoort, Jan Lammers a spus că oamenii nu ar trebui să-și facă griji, deoarece noul model este pus la încercarea tuturor piloților. „Nici o altă cale nu are aceste viraje bancare”, a spus olandezul. „Oamenii ca (Lewis) Hamilton și (Max) Verstappen, se gândesc deja la această cursă și cum să se apropie de ea și abea așteptă să încerce noile piste.”

  Iată un scurt clip cu o simulare a unui tur pe noul layout al circuitului Zandvoort:

  Sursa: GP24 Author, Adrian Gros

  Photocredit: Circuit Park Zandvoort / Dromo Circuit Desing / TNA / Volker Wessels


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss