GP24 Media

LATEST POSTS

Renovarea circuitului Park Zandvoort merge conform planurilor (Video)

Vizualizări: 43984

Cu cinci luni înainte de prima cursă de Formula 1 din Olanda din 1985, organizatorii au început într-un final să elaboreze renovarea pictorescului și a îmbătrânitului circuit de la dunele de nisip și malul mării de la Zandvoort.

Renovarea circuitului Park Zandvoort merge conform planurilor (Video)

O parte din ecologiști reprezintă prin niște dosare judecătorești din lunile recente, o amenințare de a pune în pericol Grand Prix-ul olandez, în condițiile în care organizatorii sunt încă nevoiți să obțină permisiunile necesare pentru cursă. Dar directorul cursei, Jan Lammers, a spus că sunt siguri că evenimentul va avea loc în 3 Mai cum era plănuit.

“Totul merge conform planurilor.” A spus directorul circuitului, Robert Overdjik, reporterilor. ”Nu avem nici o îngrijorare în a-l termina la timp.” Mai devreme luna acesta o instanță a respins susținerile ecologiștilor ce spuneau că constructorii circuitului distrugeau rezervații prețioase de dune, care sunt casa unor specii pe cale de dispariție cum ar fi broasca râioasă dungată și șopârle de nisip.

Renovarea circuitului Park Zandvoort merge conform planurilor (Video)

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acest lucru a adus mai devreme câștiguri împotriva acuzațiilor ce priveau aerul și plouarea fonică și au permis lucrările reviziei generale a circuitului, unde Niki Lauda a fost ultimul câștigător al Grand Prix-ului acum aproape 35 de ani. Peste 100 de constructori lucrează acum pentru a face circuitul Zandvoort, aflat între coasta olandeză și o mare rezervație naturală, la 25 de kilometri vest de Amsterdam, să fie pregătit pentru cursele de Grand Prix din 2020.

Renovarea circuitului Park Zandvoort merge conform planurilor (Video)

 

Renovarea circuitului Park Zandvoort merge conform planurilor (Video)

”A fost o provocare să păstrăm istoria circuitului și să fim la curent cu toate orientările actuale. Rezultatul va fi formidabil de condus, dar va fi greu de depășit. ”

Renovarea circuitului Park Zandvoort merge conform planurilor (Video)

 

 

 

 

 

 

 

 

Piloți precum Sebastian Vettel, Ferrari au avertizat că Zandvoort ar putea produce curse plictisitoare, deoarece oportunitățile de depășiri vor fi atât de rare. Însă fostul pilot de Formula 1 și nativ din Zandvoort, Jan Lammers a spus că oamenii nu ar trebui să-și facă griji, deoarece noul model este pus la încercarea tuturor piloților. “Nici o altă cale nu are aceste viraje bancare”, a spus olandezul. „Oamenii ca (Lewis) Hamilton și (Max) Verstappen, se gândesc deja la această cursă și cum să se apropie de ea și abea așteptă să încerce noile piste.”

Iată un scurt clip cu o simulare a unui tur pe noul layout al circuitului Zandvoort:

YouTube video

Sursa: GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: Circuit Park Zandvoort / Dromo Circuit Desing / TNA / Volker Wessels
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES