GP24 Media

LATEST POSTS

Renault nu cred că vor reuși să țină pasul cu Mercedes și Ferrari în calificări sau cursă

Vizualizări: 9612

Piloții Renault se îndoiesc că vor fi capabili să se mențină înainte sau să țină pasul cu Mercedes sau cu Ferrari în Calificări și în Cursă în Mexic.

Carlos Sainz:

„Cred că timpii de pe tabelă sunt cam înșelători pentru că vezi Force India, vezi Toro Rosso, vezi Sauber foarte aproape de noi, la o zecime, dar Ferrari și Mercedes nu sunt nici pe aproape.

„Este foarte ciudat cum într-un singur weekend, în patru zile, au ajuns de la a fi cu 2 secunde mai rapizi pe tur, la a fi pe picior egal cu noi.

”Sunt tot timpul optimist și voi da tot ce am mai buni. Dar sunt sigur că au avut probleme astăzi. S-au chinuit în testările lungi, de cursă. I-am urmărit și nu păreau confortabili.

Vom continua să luptăm, vom continua să săpăm. Dacă mai reușim să găsim 2-3 zecimi pentru mâine va fi interesant.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Nico Hulkenberg:

„Nu cred că ne putem bate cu Ferrari sau Mercedes. Îmi e greu să cred pentru că distanța dintre noi în mod normal a fost atât de mare, nu știu de ce nu au avut un ritm bun astăzi.

„Nu știu ce s-a întamplat cu ei astăzi, dar mă îndoiesc că îi putem bate.

„Pentru noi, cred că va fi nevoie de muncă de echipă, să facem tot ce putem, și vom vedea unde ajungem.

„Privind tabelul de timpi, suntem competitivi, ceea ce este bine, dar nu vreau să mă bucur prea tare, este doar Vineri.

„Sunt sigur că ceilalți au avut ceva probleme astăzi, iar când vor rezolva acele probleme vor reveni.”

Foto-credit: F1.com

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES