GP24 Media

LATEST POSTS

Renault nu ar fi aici fără Ricciardo, spune Abiteboul, în timp ce se pregătește să onoreze pariul legat de tatuaj

Vizualizări: 21602

Daniel Ricciardo le-a livrat celor de la Renault primul lor podium de la revenirea în F1 din 2016, la Marele Premiu Eifel. Asta înseamnă că directorul echipei, Cyril Abiteboul va fi obligat să onoreze un pariu, pentru a-și face primul tatuaj. Însă francezul a spus că tatuajul ar fi un preț mic de plătit pentru contribuția pe care Ricciardo a adus-o echipei de la aderarea din 2019.

Ricciardo a îndurat un sezon frustrant uneori cu Renault, marcând doar de opt ori în 21 de curse și terminând pe locul nouă în clasamentul piloților. Dar, odată ce pachetul Renault s-a îmbunătățit în 2020, Ricciardo a fost unul dintre cei mai performanți piloți reușind în cele din urmă, să ia podiumul la Marele Premiu Eifel, fiind în top 3, în spatele lui Lewis Hamilton și Max Verstappen.

Vorbind după cursă, Abiteboul i-a atribuit lui Ricciardo, o parte semnificativă a traiectoriei ascendente actuale a echipei Renault.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

“Echipa nu ar fi ceea ce este astăzi fără Daniel”, a spus el. „Chiar și poate datorită performanței scăzute de anul trecut, care a fost într-adevăr un an foarte dureros, care ne-a împins pe toți, probabil începând cu mine, să luăm măsurile pe care le-am luat … acum ne găsim noi înșine într-o poziție mult mai bună pentru anul acesta și pentru anul viitor, iar Daniel fiind capabil să facă acest tip de lucruri (să ia un podium), cred că este o declarație, în sine.”

În ciuda acestei traiectorii ascendente, Ricciardo nu va face parte din formația franceză anul viitor, în timp ce se pregătește să treacă la McLaren – o decizie pe care a luat-o înainte de începerea acestui sezon și care a dus la un comunicat brusc al echipei, la momentul respectiv cu privire la alegerea australianului. Și Abiteboul și-a ales, de asemenea, sesiunea media, post-cursă de la Nurburgring pentru a reacționa la anunțul de plecare al lui Ricciardo de atunci.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Știu că reacția noastră a fost un pic negativă când am aflat că el nu va rămâne cu echipa”, a spus Abiteboul. „Dar cred că este bine, tocmai pentru că a fost o comunicare onestă, emoțională, nefiltrată în acel moment – Daniel este, de asemenea, precis și autentic în ceea ce face astăzi pentru echipă.”

Abiteboul a continuat să dezvăluie geneza pariului pe care l-a făcut cu Ricciardo – dar a recunoscut că va lua ceva timp pentru a reflecta înainte de a se îndrepta către salonul local.

„Nu am vreun tatuaj – nu este chiar stilul meu”, a spus el. „Cred că de aceea am făcut acest pariu. Îmi amintesc că, în Silverstone, a fost prima zi sau seara, anul trecut, când Daniel îmi arăta un nou tatuaj pe care îl avea și l-am întrebat de fapt cum ajungi acolo, care este genul de călătorie mentală la acest tip de tatuaj.”

„Și mi-a spus: De fapt, treceam prin fața acelui loc și m-am gândit: Hai să intru să-mi fac unul. Așa că am spus: Ei bine, hai să facem ceva corect, deci dacă ajungi pe podium – asta a fost după câteva beri – îmi fac și eu unul. Și sunt un om de cuvânt, așa că o voi face. Am nevoie doar de puțin timp pentru a decide mărimea și locația.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES