More

  Latest Posts

  Renault folosteste F1 pentru impact în mass-media, spune de Meo

  Renault folosește brandul Alpine, în Formula 1, din motive de media și marketing, nu doar pentru dezvoltarea tehnologiei. Acestea sunt declarațiile noului CEO Renault, Luca de Meo care a și luat decizia de a redenumi echipa, începând cu 2021. Totul se întâmplă, în ciuda faptului că atenția Renault se îndreaptă către electrificare.

  „I-am găsit pe cei de la Renault Sports foarte ocupați, încercând să găsească soluții inginerești pentru electrificarea vehiculelor, deci ne-am pus întrebarea, dacă după 43 de ani de Renault în F1, am putea integra și brandul Alpine, în istoria sportului.”

  Dar dacă electrificarea este scopul final, de ce nu au ales să ignore F1 și să se axeze pe Formula E? „Deoarece nimeni nu urmărește FE”, a declarat de Meo pentru Auto Hebdo. „Mă iau după principiul că F1 trebuie să se dezvolte în direcția impusă pentru industria automotivelor pentru a reduce impactul asupra mediului.”

  „Nu mă ocup eu de campionatul mondial, dar cred că până în 2024, 2025, tehnologia electrică va fi folosită mai mult, în F1.” Așadar, Renault folosetește Formula 1, ca pe „o platformă de comunicare foarte importantă.”

  „Campionatul este urmărit de mai mult de 500 de milioane de persoane, deci eu îl folosesc pentru a crește popularitatea brandului în mass-media”, a spus Luca de Meo.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss