More

  Latest Posts

  Renault descalificat de la rezultatele al Marelui Premiu al Japoniei

  Renault a fost descalificat de la rezultatele Marelui Premiu al Japoniei, după ce a fost admis un protest adus de rivalii Racing Point. Înseamnă că marcajul francez pierde cele nouă puncte pe care le-au marcat la Suzuka, unde Daniel Ricciardo a terminat pe locul șase și Nico Hulkenberg al zecelea.

  Protestul lui Racing Point a considerat o presupusă încălcare a Reglementărilor Sportive și Tehnice și a Codului Sportiv Internațional FIA, referitor la un „sistem de reglare prealabil al distanțării, în funcție de distanță, în funcție de distanță”.

  După ce a stabilit că protestul este admisibil, unitățile de control electronice standard FIA și volanele utilizate de Ricciardo și Hulkenberg au fost sigilate și sechestrata după cursa în așteptarea investigării ulterioare.

  Rezultatul acestei anchete înseamnă că Lance Stroll de la Racing Point și Daniil Kvyat de la Toro Rosso vor fi acum clasate pe locul 9 și respectiv 10, cu Ferrari Leclerc, Pierre Toro Rosso și Pierre Gasly, și cu Racing Point Sergio Perez, trecând la al șaselea, al șaptelea și al optulea.

  • Sursa: Formula 1 World Championship Ltd.
  • Photocredit: Renault F1 Team

  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss