Latest Posts

Renault descalificat de la rezultatele al Marelui Premiu al Japoniei

Vizualizări: 25365

Renault a fost descalificat de la rezultatele Marelui Premiu al Japoniei, după ce a fost admis un protest adus de rivalii Racing Point. Înseamnă că marcajul francez pierde cele nouă puncte pe care le-au marcat la Suzuka, unde Daniel Ricciardo a terminat pe locul șase și Nico Hulkenberg al zecelea.

Protestul lui Racing Point a considerat o presupusă încălcare a Reglementărilor Sportive și Tehnice și a Codului Sportiv Internațional FIA, referitor la un „sistem de reglare prealabil al distanțării, în funcție de distanță, în funcție de distanță”.

După ce a stabilit că protestul este admisibil, unitățile de control electronice standard FIA și volanele utilizate de Ricciardo și Hulkenberg au fost sigilate și sechestrata după cursa în așteptarea investigării ulterioare.

Rezultatul acestei anchete înseamnă că Lance Stroll de la Racing Point și Daniil Kvyat de la Toro Rosso vor fi acum clasate pe locul 9 și respectiv 10, cu Ferrari Leclerc, Pierre Toro Rosso și Pierre Gasly, și cu Racing Point Sergio Perez, trecând la al șaselea, al șaptelea și al optulea.

  • Sursa: Formula 1 World Championship Ltd.
  • Photocredit: Renault F1 Team
Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss