Latest Posts

Renault a avertizat-o pe Red Bull că riscă să arunce șansa de a câștiga campionatul mondial de F1

Vizualizări: 17148

Renault a avertizat-o pe Red Bull că riscă să arunce șansa de a câștiga campionatul mondial de Formula 1 în următorii doi ani dacă va trece la motoarele Honda pentru anul 2019.

Red Bull își cântărește în prezent opțiunile pentru sezonul viitor, luând decizia de a semna un nou contract de doi ani cu Renault sau de a se alătura echipei Honda, care va fi făcută înaintea Marelui Premiu al Austriei pe 1 iulie.

Cu toate că Honda a făcut progrese bune în timpul iernii, un upgrade pe care Renault la adus pentru Grand Prix-ul Canadian de acest week-end a ajutat Max Verstappen să se descurce deasupra sesiunilor de vineri.

Referindu-se la situația motorului, directorul executiv al Renault F1, Cyril Abiteboul, a sugerat că Red Bull ar trebui să se gândească cu atenție la ceea ce ar face – pentru că producătorul francez de mașini a fost nemulțumit că ar putea ajuta echipa de clienți să-și dea un alt titlu. – Înțeleg ce caută să facă, spuse Abiteboul lui Sky. “Ei se uită la partea tehnică și comercială, pentru că este clar diferit rămânând un client și partener al Renault față de a deveni o echipă de lucrări cu Honda.

“Este foarte diferit și apreciez asta, dar sincer, în ceea ce mă privește, ei au o șansă să devenim din nou campioană mondială. Nu pot spune pentru Honda.

“Cu ceea ce au acum, ceea ce vine în curs, și mașina lor, care este în mod clar o mașină mare, poate cea mai mare acolo, au șansa de a fi campion mondial din nou în următorii doi ani”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Deși Abiteboul sa confruntat cu vremuri grele cu Red Bull în era hibrid turbo – care le includea pe calea unei scindări acrimoniale – el a sugerat că el consideră cel mai bine acum că Red Bull a rămas la bord.

“Este o decizie complexă pentru ei și pentru noi”, a spus el. “Dar poate că este partea mea emoțională. Am lucrat timp de 12 ani când mi-am tras părul cu Christian [Horner] și Helmut [Marko] și nu vreau să pierd nimic din asta.

“Dar sincer, echipei Renault (în re-construirea), cred că este încă interesant să obținem capacitatea lor de benchmarking [Red Bull].

“Știm unde trebuie să lucrăm pe baza a ceea ce fac ei. Ei au arătat că un motor Renault poate câștiga curse în condiții drepte, deci este un semn bun a ceea ce facem, unde progresăm și unde trebuie să progres.“

Photocredit: LAT Images

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss