GP24 Media

LATEST POSTS

REMY GARDNER ŞI-A ASIGURAT LOCUL ÎN MOTOGP DIN 2022

Remy Gardner
Vizualizări: 19970

Starul Moto2, Remy Gardner, va face mutarea la clasa regină din 2022 şi va pilota unul dintre RC16-urile echipei Tech3 KTM Factory Racing.

Gardner, actualul lider al Campionatului Moto2, învingător al Marelui Premiu al Italiei și deţinătorul a cinci podiumuri în acest sezon, a semnat un contract pentru a-şi face debutul în MotoGP anul viitor, alăturându-se fostei sale echipe.

Potențialul tânărului de 23 de ani a fost evident printr-o educație care a implicat un termen în Moto3 și cinci în Moto2. În cele din urmă, a fost prins de KTM pentru a încheia fazele avansate ale dezvoltării sale sub ochiul atent al lui Ajo și în echipa care i-a împins pe sportivii Red Bull KTM Factory Racing – Brad Binder și Miguel Oliveira – să triumfe în MotoGP.

Remy și-a făcut debutul la Marele Premiu din San Marino în 2014. El a urcat prima oară pe podiumul Moto2 în 2019 la Marele Premiu al Argentinei și a progresat pentru a fi unul dintre principalii protagoniști ai diviziei. După succesul său la Mugello weekendul trecut, el deține acum două victorii în acest sezon şi conduce cu şase puncte în clasament.

Remy Gardner: „Sunt extrem de fericit că KTM mi-a oferit această oportunitate. Este un vis devenit realitate pentru mine și pentru ce am lucrat până în acest moment. Este o șansă incredibilă pentru mine și abia aștept să merg cu motocicleta. Vreau doar să mulțumesc KTM pentru că a crezut în mine. În acest moment trebuie să ne concentrăm pe finalizarea anului 2021 într-un mod puternic. Vreau să mulțumesc și tuturor celor care m-au sprijinit să ajung la MotoGP. Acesta e doar începutul.”

Herve Poncharal, directorul echipei Tech3 KTM Factory Racing: „Suntem foarte mândri, fericiți și încrezători să-l întâmpinăm pe Remy. Credem că va fi un atu puternic pentru KTM în MotoGP și cred că luarea acestei decizii îl va ajuta acum pe Remy să se concentreze 100% pe campionatul său mondial la Moto2 și ne va ajuta și pe noi, echipa Tech3 KTM Factory Racing să ne concentrăm în sezonul nostru 2021.”

Mai multe ştiri despre MotoGP găsiţi AICI!

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Sursa: MotoGP
Photocredit: MotoGP
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES