Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  REMY GARDNER ŞI-A ASIGURAT LOCUL ÎN MOTOGP DIN 2022

  Starul Moto2, Remy Gardner, va face mutarea la clasa regină din 2022 şi va pilota unul dintre RC16-urile echipei Tech3 KTM Factory Racing.

  Gardner, actualul lider al Campionatului Moto2, învingător al Marelui Premiu al Italiei și deţinătorul a cinci podiumuri în acest sezon, a semnat un contract pentru a-şi face debutul în MotoGP anul viitor, alăturându-se fostei sale echipe.

  Potențialul tânărului de 23 de ani a fost evident printr-o educație care a implicat un termen în Moto3 și cinci în Moto2. În cele din urmă, a fost prins de KTM pentru a încheia fazele avansate ale dezvoltării sale sub ochiul atent al lui Ajo și în echipa care i-a împins pe sportivii Red Bull KTM Factory Racing – Brad Binder și Miguel Oliveira – să triumfe în MotoGP.

  Remy și-a făcut debutul la Marele Premiu din San Marino în 2014. El a urcat prima oară pe podiumul Moto2 în 2019 la Marele Premiu al Argentinei și a progresat pentru a fi unul dintre principalii protagoniști ai diviziei. După succesul său la Mugello weekendul trecut, el deține acum două victorii în acest sezon şi conduce cu şase puncte în clasament.

  Remy Gardner: „Sunt extrem de fericit că KTM mi-a oferit această oportunitate. Este un vis devenit realitate pentru mine și pentru ce am lucrat până în acest moment. Este o șansă incredibilă pentru mine și abia aștept să merg cu motocicleta. Vreau doar să mulțumesc KTM pentru că a crezut în mine. În acest moment trebuie să ne concentrăm pe finalizarea anului 2021 într-un mod puternic. Vreau să mulțumesc și tuturor celor care m-au sprijinit să ajung la MotoGP. Acesta e doar începutul.”

  Herve Poncharal, directorul echipei Tech3 KTM Factory Racing: „Suntem foarte mândri, fericiți și încrezători să-l întâmpinăm pe Remy. Credem că va fi un atu puternic pentru KTM în MotoGP și cred că luarea acestei decizii îl va ajuta acum pe Remy să se concentreze 100% pe campionatul său mondial la Moto2 și ne va ajuta și pe noi, echipa Tech3 KTM Factory Racing să ne concentrăm în sezonul nostru 2021.”

  Mai multe ştiri despre MotoGP găsiţi AICI!

  Sursa: MotoGP

  Photocredit: MotoGP  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare? Dacă reușești, noi te premiem!
  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.
  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss