More

  Latest Posts

  Regula F1 de viteză sub steag roșu este o prostie – Horner

  Șeful Red Bull, Christian Horner, îi acuză pe cei ce fac regulile în F1 și cere ca sportul să ia măsuri în urma penalizării de trei poziții a lui Sebastian Vettel.

  Pilotul Ferrari, Sebastian Vettel, va intra în cursa de mâine cu o penalizare de trei poziții pe grila de start pentru că nu a încetinit suficient sub condițiile de steag roșu din prima sesiune de antrenamente de vineri. Esteban Ocon a primit și el aceeași pedeapsă în urma unui incident similar pentru Force India în antrenamentele din Marele Premiu al Japoniei, iar Daniel Ricciardo, pilot Red bull a primit și el o penalizare similară la prima ieșire de pe calendar, în Australia.

  Horner a reacționat negativ față de decizie dar înțelege de ce aceasta a fost făcută având în vedere precedentele două incidente.

  „Este o regulă stupidă, dar trebuie să fie consistenți în ceea ce fac, altfel totul în jurul regulamentului ar deveni o farsă. Toate regulile ar fi o farsă dacă la o cursă se acordă o penalizare dar la următoarea nu. Dar aceasta nu este o regulă bună.

  „Dacă un pilot comite o astfel de greșeală, cel mai rău lucru care ar trebui să se întample ar fi o amendă, dați-i o penalizare financiară, dați banii la caritate, o penalizare de trei poziții afectează cursa pentru un incident minor. Afectează cursa, afectează calificările și nu este o penalizare bună.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss