Latest Posts

Redding finalizează primul test cu motocicleta BMW pentru WSBK 2022

Vizualizări: 23775

Scott Redding a făcut primele tururi pe motocicleta BMW de World Superbike într-un test privat la Estoril, înainte de trecerea la producătorul german în 2022.

În timp ce era încă sub contract cu Ducati până la sfârșitul anului calendaristic, Redding a avut o șansă mai devreme de a testa BMW M1000RR în această săptămână, în timp ce își intensifică pregătirea pentru al treilea sezon în WSBK.

Testul a urmat unei rulări anterioare pe versiunea rutieră a lui S1000RR pe circuitul din Valencia, menită să-i ofere lui Redding ocazia de a asimila caracteristicile unice ale superbik-urilor BMW.

Motocicleta WSBK de la BMW are un motor cu patru cilindri în linie, care are un caracter diferit față de motorul V4 cu care este obișnuit de când conducea Ducati Panigale V4 R.

Redding finalizează primul test cu motocicleta BMW pentru WSBK 2022

În august, Redding și-a anunțat decizia șocantă de a se alătura proiectului BMW în devenire la sfârșitul sezonului curent, părăsind echipa Ducati, câștigătoare a curselor, cu care și-a făcut debutul în WSBK în 2020.

Pilotul britanic i se va alătura lui Michael van der Mark la ținuta BMW de uzină anul viitor, înlocuind campionul din 2013 Tom Sykes – care cântărește opțiuni în British Superbike și MotoAmerica pentru sezonul viitor.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

La momentul anunțului, Redding a spus că BMW avea „mai mult foc pentru a reuși” decât unii dintre rivalii săi, în timp ce a sugerat că actualul său angajator Ducati nu îi recunoaște contribuția la succesul echipei.

El părăsește marca italiană după ce a obținut 12 victorii în curse și 37 de podiumuri, inclusiv un loc al doilea în campionat în sezonul său de începător din 2020.

BMW, dimpotrivă, a obținut doar o singură victorie în cursă de la întoarcerea sa la WSBK în 2019, datorită încărcării pe vreme umedă a lui van der Mark la Portimao la începutul acestui an.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Superbike găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss