More

  Latest Posts

  Redding finalizează primul test cu motocicleta BMW pentru WSBK 2022

  Scott Redding a făcut primele tururi pe motocicleta BMW de World Superbike într-un test privat la Estoril, înainte de trecerea la producătorul german în 2022.

  În timp ce era încă sub contract cu Ducati până la sfârșitul anului calendaristic, Redding a avut o șansă mai devreme de a testa BMW M1000RR în această săptămână, în timp ce își intensifică pregătirea pentru al treilea sezon în WSBK.

  Testul a urmat unei rulări anterioare pe versiunea rutieră a lui S1000RR pe circuitul din Valencia, menită să-i ofere lui Redding ocazia de a asimila caracteristicile unice ale superbik-urilor BMW.

  Motocicleta WSBK de la BMW are un motor cu patru cilindri în linie, care are un caracter diferit față de motorul V4 cu care este obișnuit de când conducea Ducati Panigale V4 R.

  Redding

  În august, Redding și-a anunțat decizia șocantă de a se alătura proiectului BMW în devenire la sfârșitul sezonului curent, părăsind echipa Ducati, câștigătoare a curselor, cu care și-a făcut debutul în WSBK în 2020.

  Pilotul britanic i se va alătura lui Michael van der Mark la ținuta BMW de uzină anul viitor, înlocuind campionul din 2013 Tom Sykes – care cântărește opțiuni în British Superbike și MotoAmerica pentru sezonul viitor.

  La momentul anunțului, Redding a spus că BMW avea „mai mult foc pentru a reuși” decât unii dintre rivalii săi, în timp ce a sugerat că actualul său angajator Ducati nu îi recunoaște contribuția la succesul echipei.

  El părăsește marca italiană după ce a obținut 12 victorii în curse și 37 de podiumuri, inclusiv un loc al doilea în campionat în sezonul său de începător din 2020.

  BMW, dimpotrivă, a obținut doar o singură victorie în cursă de la întoarcerea sa la WSBK în 2019, datorită încărcării pe vreme umedă a lui van der Mark la Portimao la începutul acestui an.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Superbike găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss