GP24 Media

LATEST POSTS

Redding a vrut doar „să facă spectacol” în finala WSBK

Redding
Vizualizări: 19356

Scott Redding spune că principala sa preocupare pentru ultima cursă World Superbike a sezonului din Indonezia a fost pur și simplu „să facă spectacol” în lupta sa pentru victorie împotriva lui Jonathan Rea.

Omul de la Ducati, Redding, s-a luptat din greu pentru a-și semna mandatul cu marca italiană cu o victorie în condiții torenţiale la noul circuit de la Mandalika, după o întârziere de aproximativ 90 de minute din cauza vremii nefavorabile.

Dar, în cele din urmă, a trebuit să-i dea tot ce este mai bun lui Rea, care a luat o serie de victorii în cele două curse din Indonezia, în ciuda pierderii unui al șaptelea titlu consecutiv în fața lui Toprak Razgatlioglu de la Yamaha.

Privind în urmă la ultima cursă a sezonului 2021, Redding i-a lăudat pe organizatorii WSBK pentru că au găsit o modalitate de a începe cursa după amânarea primei curse de sâmbătă în condiții similare, menționând totodată cât de mult i-a plăcut lupta cu Campionul Mondial în exerciţiu.

„Niciunul dintre noi nu a avut experiență în ploaie, așa că i-am spus lui „Gio” [Giovanni Crupi, șeful echipajului] că o să mă angajez doar în primul viraj, să văd ce se întâmplă, să lupt, să fac spectacol”, a spus Redding.

„În mod normal, aș fi puțin mai conservator, dar nu astăzi – depășire, depășire, depășire, pentru că am vrut să fac spectacol. Și cred că la fel a fost și pentru Jonathan, continuă să lupți.

„Când eram în spate m-am simțit mai rapid, apoi am trecut pe lângă el și parcă s-a simțit el mai rapid… a fost ciudat, dar cred că a fost pentru că ne adaptam fiecare tur. A fost grozav să închei sezonul așa. Probabil a fost una dintre cele mai bune bătălii pe care le-am avut, mai ales cu condițiile de ploaie”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Redding a vrut doar „să facă spectacol” în finala WSBK

Redding se va muta la BMW pentru sezonul viitor, punând capăt unei relații de trei ani cu Ducati, care a adus titlul britanic Superbike în 2019 și locul secund în campionatul de anul trecut, în spatele lui Rea.

Deși a ratat o a 13-a victorie la bordul V4 R Panigale, tânărul de 28 de ani a fost mulțumit de felul în care a dat jos cortina timpului petrecut pentru firma din Bologna.

„Am vrut să câștig, am împins atât de tare în această dimineață [în Cursa 1] și am împins atât de tare chiar acum [Cursa 2] pentru că am vrut să mai câștig o dată pentru ei [Ducati]”, a spus britanicul. „Acesta a fost scopul meu, pentru asta am împins.

“Cred că ei văd inima și pasiunea pe care le am și acest lucru este important. Am arătat totul anul trecut și anul acesta, de ce sunt capabil. Nu voi renunța niciodată.”

Redding și-a încheiat cel de-al doilea sezon în WSBK pe locul al treilea la general, cu șapte victorii, depășindu-l cu ușurință și pe coechipierul Ducati Michael Ruben Rinaldi.

Înfrângerea în ultima cursă a sezonului a însemnat totuși că a ratat cu puțin timp egalarea numărului de victorii ale lui Rea în cursele de distanță completă, Rea câștigând șapte curse față de șase ale lui Redding.

„Sezonul a fost bun, am făcut câteva greșeli din partea mea și de asemenea din partea echipei”, a reflectat Redding. „Ai nevoie și de puțin noroc pentru a câștiga un titlu și pur și simplu nu l-am avut pe cel bun.

“Nu a fost rău, dar m-a costat foarte mult la începutul sezonului, apoi încerci să joci să ajungi din urmă și faci greșeli. Dar merge așa. Mă bucur să termin din nou în primii trei și lupta în ultimele două curse”.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Superbike găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES