Latest Posts

Red Bull „uimiți” de ruperea ciudată a suspensiei

Vizualizări: 13538

Max Verstappen spune că Red Bull au rămas „uimiți” de ruperea ciudată a suspensiei care l-a eliminat din calificări la Marele Premiu al Statelor Unite.

Olandezul și-a avariat mașina pe bordurile virajului 15, în prima sesiune de calificări din Austin.

Cu toate că a reușit să aducă mașina înapoi la boxe, avariile au fost prea severe, acesta nu a mai putut participa la a doua sesiune de calificări și va pleca de pe locul 15 mâine.

Unii piloți au fost avertizați să aibă grijă la borduri în calificări, Verstappen însă insistă că echipa nu era îngrijorată de acestea.

„Toată lumea trecea peste ele,” spune Verrstappen. „Am mai condus așa și în ultimii doi ani și din nou weekend-ul ăsta și totul a fost ok, este foarte ne-așteptat.

„Totul era bine, nu era nimic ieșit din comun. Precum puteți vedea, toată lumea făcea același lucru.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Din cauza asta suntem atât de uimiți de ceea ce s-a întâmplat.”

Rămâne neclar dacă cutia de viteze a pilotului a fost avariată și ea în incident.

Chiar și fără problema în pricină, Verstappen era sceptic cu privire la șansele Red Bull împotriva celor de la Mercedes și Ferrari.

„Cred că sunt prea rapizi, nu am crezut nici pentru un moment că îi putem bate în calificări. Cred că avem o mașină bună pentru cursă. Totul era bine în calificări de-a lungul tururilor pe care le-am făcut.

„Sper că voi putea să trec repede de cei din mid-field și că mă pot alătura liderilor cât mai repede, la fel ca anul trecut.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss