More

  Latest Posts

  Red Bull și AlphaTauri vor prezenta un livery special drept tribut pentru Honda la Marele Premiu al Turciei

  Red Bull Racing și AlphaTauri vor concura cu livery-uri speciale la Marele Premiu al Turciei din acest sfârșit de săptămână, în ceea ce a fost programată inițial ca fiind cursa finală a furnizorului de unități de putere Honda.

  Red Bull RB16B-urile ale lui Max Verstappen și Sergio Perez vor rula într-un livery predominant alb, inspirat de schema de vopsea a Honda RA272 pe care Richie Ginther a condus-o la victorie la Marele Premiu al Mexicului din 1965.

  Între timp, Pierre Gasly și Yuki Tsunoda de la AlphaTauri vor prezenta cuvântul „arigato” – cuvântul japonez pentru „mulțumesc” – pe aripile din spate ale AT02-urilor lor.

  Marele Premiu al Japoniei urma să se desfășoare în acest weekend în calendarul original 2021, înainte ca evenimentul să fie anulat din cauza pandemiei de Covid-19. Și având în vedere ca Honda va pleca din Formula 1 la sfârșitul anului, Koji Watanabe, directorul de operațiuni și comunicare la Honda, a confirmat că marca a dorit să aducă un omagiu fanilor japonezi Honda în absența unei curse de acasă.

  „Toată lumea de la Honda este extrem de dezamăgită de faptul că Marele Premiu al Japoniei a trebuit anulat”, a spus Watanabe. „Am fost deosebit de dornici să concurăm pe circuitul Suzuka, deoarece este ultimul nostru an în sport, într-un moment în care ambele echipe ale noastre se comportă foarte bine.

  Red Bull

  „Apreciem, de asemenea, că fanii japonezi așteptau cu nerăbdare să vadă ultima apariție a mărcii Honda aici și Yuki Tsunoda conducând în cursa sa de acasă. Știm că un livery special nu poate înlocui ceea ce ar fi fost un weekend foarte interesant, dar sperăm că fanii Honda din întreaga lume, în special cei din Japonia, vor accepta acest livery special ca o mică dovadă a aprecierii noastre pentru sprijinul lor continuu în toţi aceşti ani.”

  Pilotul AlphaTauri Yuki Tsunoda ar fi devenit primul pilot japonez care să concureze într-o cursă de acasă de la Kamui Kobayashi în 2014, cu directorul echipei sale Franz Tost spunând: „Este o mare dezamăgire faptul că nu putem concura la Suzuka, mai ales anul acesta, ceea ce se presupunea să fie ultimul GP de acasă al Honda.

  „Din partea noastră, așteptam cu nerăbdare călătoria noastră în Japonia, chiar mai mult decât de obicei, pentru că ar fi fost minunat să-l vedem pe Yuki Tsunoda conducând în fața propriei sale mulțimi.

  FBAXJZCUcAQ 8Qi

  De asemenea, este o rușine, deoarece Suzuka este una dintre cele mai bune piste din lume și oferă întotdeauna multă emoție, iar fanii înțeleg cu adevărat sportul, arătându-și aprecierea în stilul japonez tipic.

  „Va trebui să așteptăm până anul viitor, dar între timp avem un mesaj simplu: „arigato”, pe aripa din spate a celor două mașini este doar un mic gest pentru a le mulțumi tuturor fanilor noștri japonezi, în timp ce ne îndreptăm spre Istanbul.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss