More

  Latest Posts

  Red Bull se așteaptă la un Verstappen mai matur și mai răbdător anul acesta în F1

  Max Verstappen s-a văzut implicat în o grămadă de incidente în prima parte a sezonului trecut. Cu toate acestea însă, în urma accidentului său din Monaco, o nouă atitudine din partea sa l-a văzut reușind un total de 10 podiumuri din 15 curse în restul sezonului.

  Tânărul Olandez a continuat să facă valuri pentru diferite motive însă, printre care critica constantă față de furnizorul de motoare de atunci al RBR, Renault.

  „Am avut unele discuții iar răbdarea este un lucru pe care îl vom vedea cu siguranță,” spune Helmut Marko. „A înțeles că dacă nu poate câștiga, este important să strângă puncte, să termine curse. Altfel nu se poate câștiga campionatul.

  „Este matur acum. Este încă foarte tânăr dar este mult mai matur. Este fericit de asemena și cu motorul nou. Am auzit anul trecut la radio că nu era mulțumit uneori Cred că atât el, cât și echipa vor intra în noul sezon cu multă încredere.”

  Helmut Marko spune că acest test de pre-sezon a fost cel mai bun de până acum pentru Red Bull și Toro Rosso și a adăugat că noua atitudine a lui Verstappen a fost foarte productivă în această săptămână.

  „Deja a făcut un pas pozitiv, prin faptul că este entuziast și că se concentrează pe testare. Înainte, testarea era destul de plictisitoare pentru el. O vedea pur și simplu ca pe o datorie. Acum însă înțelege că este foarte, foarte importantă. Iar informația pe care el o poate oferi pentru ingineri înspre a dezvolta performanța mașinii este foarte importantă.”

  Foto-credit: Red Bull Racing F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss