GP24 Media

LATEST POSTS

Red Bull se așteaptă la un Verstappen mai matur și mai răbdător anul acesta în F1

Vizualizări: 9583

Max Verstappen s-a văzut implicat în o grămadă de incidente în prima parte a sezonului trecut. Cu toate acestea însă, în urma accidentului său din Monaco, o nouă atitudine din partea sa l-a văzut reușind un total de 10 podiumuri din 15 curse în restul sezonului.

Tânărul Olandez a continuat să facă valuri pentru diferite motive însă, printre care critica constantă față de furnizorul de motoare de atunci al RBR, Renault.

„Am avut unele discuții iar răbdarea este un lucru pe care îl vom vedea cu siguranță,” spune Helmut Marko. „A înțeles că dacă nu poate câștiga, este important să strângă puncte, să termine curse. Altfel nu se poate câștiga campionatul.

„Este matur acum. Este încă foarte tânăr dar este mult mai matur. Este fericit de asemena și cu motorul nou. Am auzit anul trecut la radio că nu era mulțumit uneori Cred că atât el, cât și echipa vor intra în noul sezon cu multă încredere.”

Helmut Marko spune că acest test de pre-sezon a fost cel mai bun de până acum pentru Red Bull și Toro Rosso și a adăugat că noua atitudine a lui Verstappen a fost foarte productivă în această săptămână.

„Deja a făcut un pas pozitiv, prin faptul că este entuziast și că se concentrează pe testare. Înainte, testarea era destul de plictisitoare pentru el. O vedea pur și simplu ca pe o datorie. Acum însă înțelege că este foarte, foarte importantă. Iar informația pe care el o poate oferi pentru ingineri înspre a dezvolta performanța mașinii este foarte importantă.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Foto-credit: Red Bull Racing F1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES