Latest Posts

Red Bull Racing ultima echipă din F1 care a publicat data lansării concurentului lor din 2020

Vizualizări: 22687

Red Bull a confirmat că își va lansa mașina de Formula 1 2020 pe 12 februarie. Anunțul echipei Milton Keynes completează setul de lansări de mașini 2020, după ce a devenit a 10-a și ultima echipă care își confirmă planurile înaintea viitoarei campanii. Red Bull urmează să își dezvăluie mașina RB16 motorizat Honda într-o prezentare digitală miercuri viitoare (12 februarie), în aceeași zi cu Renault.

RB16 este programat, de asemenea, pentru prima dată, miercuri pentru un shakedown la Silverstone, cu o săptămână înainte ca testele de pre-sezon să înceapă la Circuit de Catalunya din Barcelona, ​​Spania.

Ferrari este echipa care va începe săptămâna de lansare a mașinii 2020, echipa din Italia urmând să fie prima echipă F1 care va dezvălui noua mașină și designul său de la Maranello, pe 11 februarie, înaintea sezonului 2020.

Red Bull are mari speranțe că mașina sa RB16 poate aduce echipa în fața titlului pentru 2020. Este cel de-al doilea an al echipei fiind motorizat de către producătorul japonez (Honda), cu care s-a dezvoltat impresionant in comparație cu rivalii Mercedes și Ferrari în a doua jumătate din 2019.

Max Verstappen a obținut trei victorii pentru Red Bull în sezonul 2019 (Austria, Germania și Brazilia) în drum spre obținerea celei de a 3-a poziție în campionatul de piloți F1 din 2019, în timp ce Alexander Albon urmează să conteste primul său sezon cu echipa in 2020 după promovarea sa, la jumătatea sezonului 2019 de la Toro Rosso către echipa mama Red Bull Racing.

Lansări auto 2020

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)
Photocredit: Red Bull Content Pool
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

Latest Posts

Don't Miss