More

  Latest Posts

  Red Bull Racing ultima echipă din F1 care a publicat data lansării concurentului lor din 2020

  Red Bull a confirmat că își va lansa mașina de Formula 1 2020 pe 12 februarie. Anunțul echipei Milton Keynes completează setul de lansări de mașini 2020, după ce a devenit a 10-a și ultima echipă care își confirmă planurile înaintea viitoarei campanii. Red Bull urmează să își dezvăluie mașina RB16 motorizat Honda într-o prezentare digitală miercuri viitoare (12 februarie), în aceeași zi cu Renault.

  RB16 este programat, de asemenea, pentru prima dată, miercuri pentru un shakedown la Silverstone, cu o săptămână înainte ca testele de pre-sezon să înceapă la Circuit de Catalunya din Barcelona, ​​Spania.

  Ferrari este echipa care va începe săptămâna de lansare a mașinii 2020, echipa din Italia urmând să fie prima echipă F1 care va dezvălui noua mașină și designul său de la Maranello, pe 11 februarie, înaintea sezonului 2020.

  Red Bull are mari speranțe că mașina sa RB16 poate aduce echipa în fața titlului pentru 2020. Este cel de-al doilea an al echipei fiind motorizat de către producătorul japonez (Honda), cu care s-a dezvoltat impresionant in comparație cu rivalii Mercedes și Ferrari în a doua jumătate din 2019.

  Max Verstappen a obținut trei victorii pentru Red Bull în sezonul 2019 (Austria, Germania și Brazilia) în drum spre obținerea celei de a 3-a poziție în campionatul de piloți F1 din 2019, în timp ce Alexander Albon urmează să conteste primul său sezon cu echipa in 2020 după promovarea sa, la jumătatea sezonului 2019 de la Toro Rosso către echipa mama Red Bull Racing.

  Lansări auto 2020

  Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

  Photocredit: Red Bull Content Pool


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss