More

  Latest Posts

  Red Bull Racing și-a prezentat noul monopost pentru sezonul 2021

  Într-un eveniment desfășurat online, Red Bull Racing și-a prezentat noul monopost cu care va lua la asalt ambele titluri mondiale din Formula 1 puse în joc în sezonul 2021.

  Modelul RB16B este cel propus de echipa austriacă pentru sezonul ce va debuta la finele lunii martie cu ocazia Marelui Premiu al Bahrain. Încă de la lansare, jurnaliștii de specialitate au notat faptul că monopostul are un look agresiv.

  Lansarea noului monopost nu a fost lipsită de probleme după ce echipa austriacă a fost nevoită să anuleze complet modelul RB16. Acest fapt s-a datorat problemelor apărute la tunelul de vânt, fapt care a oprit dezvoltarea monopostului inițial. Din fericire, staff-ul tehnic al team-ului a găsit repede soluția la problema apărută.

  Red Bull Racing se va baza în continuare pe serviciile lui Max Verstappen pentru 2021. Olandezul va concura pentru al șaselea sezon consecutiv pentru echipa austriacă. Alături de el, pentru 2021, va fi Sergio Perez, cel care l-a înlocuit pe Alexander Albon pentru acest sezon.

  Noua stagiune a Campionatului Mondial de Formula 1 va debuta în weekend-ul 26-28 martie cu prilejul Marelui Premiu al Bahrainului, organizat la Sakhir.

  Sursa: Red Bull Racing

  Photocredit: Red Bull Racing


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss