More

  Latest Posts

  Red Bull nu va bloca candidatura lui Perez la titlu.

  Red Bull Racing nu-l va opri pe Sergio Perez să lupte pentru titlul mondial din 2022. Dr. Helmut Marko a declarat pentru canal de televiziune german, Sport1: „Este la doar 15 puncte în urmă și, prin urmare, este pe deplin în afacerea campionatului mondial”.

  Aceasta vine după ce tatăl și co-managerul campionului mondial și liderul campionatului Max Verstappen, Jos, a criticat Red Bull Racing pentru că nu l-a favorizat pe pilotul olandez cu strategia de cursă la Monaco. Șeful echipei, Christian Horner, a declarat pentru Bloomberg că Red Bull Racing, care tocmai i-a reînnoit contractul mexicanului Sergio Perez, în vârstă de 32 de ani, pentru încă doi ani după victoria sa de la Monaco, nu are o politică a pilotului numărul 1.

  Red Bull

  „Nu vorbim aici despre Sergio Perez Racing sau Max Verstappen Racing”, a spus el. „Este vorba despre Red Bull Racing”. „Piloții lucrează pentru echipă și poartă această responsabilitate. Este important ca ei să înțeleagă că ambițiile echipei sunt mai mari decât ale lor”. Fostul pilot de Formula 1 Ralf Schumacher a declarat că Sergio Perez a fost „mai bun tot weekendul” decât Max Verstappen la Monaco.

  Max Verstappen ar trebui să ia acest lucru ca pe o oportunitate de a învăța câteva lucruri de la coechipierul său”, a declarat el pentru Sky Deutschland. „Noul concept de mașină i se potrivește mai mult lui Sergio Perez. Fiind un pilot care se pricepe foarte bine la protejarea pneurilor, el poate obține mai mult de la mașină”.

  Red Bull

  „Prin urmare, Max Verstappen ar trebui să încerce să se adapteze la stilul de condus al lui Sergio Perez în anumite secțiuni ale pistei, cum ar fi să intre cu mai multă atenție într-un viraj aici și acolo”.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: GP24 Media / Various Sources
  Photocredit: Formula 1 Fans Romania

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  GP24 Media / Various Sources

  Latest Posts

  Don't Miss