More

  Latest Posts

  Red Bull nu poate satisface cererea de cutii de viteze pentru noul motor Honda F1

  Din 2019, Red Bull va lucra cu furnizorul Honda. Prima perspectivă este bună; Honda pare să câștige din ce în ce mai multă putere în comparație cu concurența. Un fapt remarcabil este că, în acest moment, Red Bull nu poate face față cererii de cutii de viteze.

  Allard Kalff a spus că în programul GP Slipstream pe RTL-TV: “Am făcut unele apeluri telefonice și Toro Rosso a anunțat că noul motor Honda este mai rapid decât motorul Renault. Asta arată că la Honda au într-adevăr un obiectiv în minte. Un fapt remarcabil este că Red Bull nu poate face față cererii de cutii de viteze din cauza Honda diligentă. Honda testeaza motoarele pe toate tipurile de simulatoare si banci de test, dar au nevoie de o cutie de viteze pentru fiecare motor.

  Deci, se pare că Honda vrea să facă tot ce poate pentru a livra un motor pentru anul 2019, cu care Red Bull poate concura pentru titlu. Potrivit lui Kees van de Grint (fostul director de sport Bridgestone F1), nu este surprinzător: “Dacă știți cum funcționează japonezii, atunci nu este o surpriză. Ei sunt oameni foarte harnici și lucrează foarte mult pentru a-și atinge scopul. ”

  Van de Grint se uită, de asemenea, la anii 1980, când McLaren a dominat F1 cu motoarele japoneze: “Oamenii uită foarte repede că, înainte de acele mari succese, Honda a avut de asemenea un timp greu. Primii ani au fost o catastrofă, dar după o mulțime de muncă grea au devenit dominante. Japonezii nu renunță niciodată, își ating întotdeauna obiectivele. “


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss