Latest Posts

Red Bull nu poate satisface cererea de cutii de viteze pentru noul motor Honda F1

Vizualizări: 11670

Din 2019, Red Bull va lucra cu furnizorul Honda. Prima perspectivă este bună; Honda pare să câștige din ce în ce mai multă putere în comparație cu concurența. Un fapt remarcabil este că, în acest moment, Red Bull nu poate face față cererii de cutii de viteze.

Allard Kalff a spus că în programul GP Slipstream pe RTL-TV: “Am făcut unele apeluri telefonice și Toro Rosso a anunțat că noul motor Honda este mai rapid decât motorul Renault. Asta arată că la Honda au într-adevăr un obiectiv în minte. Un fapt remarcabil este că Red Bull nu poate face față cererii de cutii de viteze din cauza Honda diligentă. Honda testeaza motoarele pe toate tipurile de simulatoare si banci de test, dar au nevoie de o cutie de viteze pentru fiecare motor.

Deci, se pare că Honda vrea să facă tot ce poate pentru a livra un motor pentru anul 2019, cu care Red Bull poate concura pentru titlu. Potrivit lui Kees van de Grint (fostul director de sport Bridgestone F1), nu este surprinzător: “Dacă știți cum funcționează japonezii, atunci nu este o surpriză. Ei sunt oameni foarte harnici și lucrează foarte mult pentru a-și atinge scopul. ”

Van de Grint se uită, de asemenea, la anii 1980, când McLaren a dominat F1 cu motoarele japoneze: “Oamenii uită foarte repede că, înainte de acele mari succese, Honda a avut de asemenea un timp greu. Primii ani au fost o catastrofă, dar după o mulțime de muncă grea au devenit dominante. Japonezii nu renunță niciodată, își ating întotdeauna obiectivele. “

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss