More

  Latest Posts

  Red Bull nu îi vor da voie lui Ricciardo să testeze monopostul Renault 2018

  Red Bull Racing nu îi vor da voie lui Daniel Ricciardo să conducă pentru noua sa echipă, Renault, la sesiunea de testare Pirelli de după Marele Premiu din Abu Dhabi.

  Testul este singura oportunitate pentru piloții care trec de la o echipă la alta de a obține experiență alături de noile lor echipe, înaintea sesiunii de testare din Februarie 2019.

  Pentru piloții care fac transferuri „friendly” precum Charles Leclerc la Ferrari, Pierre Gasly la Red Bull și George Russell la Williams, testarea alături de noile lor echipe nici nu se pune sub semnul îndoielii.

  Cu toate acestea însă, Red Bull au refuzat cererea celor de la Renault pentru Ricciardo.

  „Nu am voie să testez,” spune Australianul în Austin. „Nu pot conduce pentru Red Bull și ei nu îmi vor da voie să conduc pentru Renault.

  „Deci este okay, pot avea o vacanță.”

  Șeful echipei Red Bull, Christian Horner spune că decizia a fost strict legată de obligațiile contractuale ale pilotului australian.

  Este sub contract cu noi până după data aceea, de aia nu va participa la test,” spune Horner.

  „A fost o întrebare, „Este liber?” este destul de clar că nu este, deci este foarte simplu. Au întrebat dacă este liber, iar el nu este liber.

  „Încă are obligații de completat până la sfârșitul contractului său.”

  Sauber încă speră ca Ferrari îi voi da voie lui Kimi Raikkonen să testeze în Abu Dhabi alături de echipa ei.

  „Încă trebuie să discutăm despre asta,” spune șeful echipei, Fred Vasseur. „Are sens pentru noi, cred că are sens pentru toată lumea.

  „Pentru fiecare echipă, a vrea să aibă parte de opinia noului lor pilot este complet normal. Vom discuta, nu este nici o grabă. Putem discuta în Abu Dhabi!”

  Antonio Giovinazzi va conduce pentru Sauber în testul de după Marele Premiu al Mexicului, la care va participa doar echipa Elvețiană.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss