Latest Posts

Red Bull: Nu există niciun confort din problemele de fiabilitate ale Ferrari.

Vizualizări: 12430

Christian Horner, șeful echipei Red Bull Racing, a declarat că echipa sa nu se simte prea bine în fața problemelor de fiabilitate pe care le are Scuderia Ferrari în Formula 1.

Deși Scuderia Ferrari a avut probabil cea mai rapidă mașină în cea mai mare parte a sezonului, erorile de strategie și rata slabă de finalizare au lăsat-o pe loc în clasamentul campionatului în comparație cu Red Bull Racing. Defecțiunile motorului lui Charles Leclerc l-au costat potențialele victorii la Marile Premii ale Spaniei și Azerbaidjanului, iar echipa din Maranello s-a confruntat cu un final anevoios la cel mai recent GP al Austriei.

După ce părea că se îndrepta spre un rezultat de 1-2 la Red Bull Ring, Carlos Sainz a fost nevoit să abandoneze cu o defecțiune spectaculoasă a motorului, iar Ferrari-ul său în flăcări a scos o mașină de siguranță virtuală. Apoi, doar câteva momente mai târziu, Charles Leclerc s-a confruntat cu o cursă înfricoșătoare până la steagul în carouri, în timp ce se lupta cu o problemă la accelerație, care îi lăsa mașina în putere în viraje.

Red Bull, Ferrari

Nervozitatea cu care s-a confruntat Scuderia Ferrari la boxe a fost exemplificată de directorul echipei Scuderia Ferrari, Mattia Binotto, care a dezvăluit că a trebuit să se deconecteze și să se îndepărteze de ecranele televizoarelor în ultimele trei tururi. În timp ce mașina lui Charles Leclerc a rezistat pentru ca acesta să obțină o victorie care îi menține în viață speranțele la titlu, defecțiunea motorului lui Carlos Sainz a evidențiat faptul că Scuderia Ferrari este încă departe de a rezolva problemele legate de motoare care au urmărit-o în acest sezon.

Dar, în timp ce problemele mecanice rămân o preocupare pentru Scuderia Ferrari, Red Bull Racing spune că nu poate sta cu mâinile în sân și să se bazeze pe faptul că principalul său rival va avea probleme. Întrebat dacă Red Bull Racing s-a consolat cu o slăbiciune evidentă a concurentului său, Christian Horner a spus: „Nu chiar. Nu suntem prea concentrați pe ei. Nu putem controla sau contribui în vreun fel la asta. Cred că trebuie să ne concentrăm pe noi înșine și doar să obținem ce e mai bun din propriul nostru pachet. Au avut o mașină foarte puternică [în Austria] și ar fi putut foarte bine să termine pe primul și al doilea loc”.

Deși Max Verstappen deține în continuare un avans confortabil în clasamentul campionatului, având 38 de puncte în fața lui Charles Leclerc și 57 de puncte în fața coechipierului Sergio Perez, Christian Horner crede că lupta pentru titlu este încă foarte deschisă și că oricare dintre ei ar putea triumfa. „Absolut”, a spus el. „Suntem abia la jumătatea campionatului și lucrurile se învârt destul de mult”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Red Bull, Ferrari

„Mai este încă un drum îngrozitor de lung de parcurs. Aș spune că Austria a fost un fel de limitare a daunelor, deoarece am reușit să obținem Pole-ul, să obținem victoria la sprint și să vedem locul doi în cursă. Cred că Max Verstappen a pierdut doar cinci puncte față de Charles Leclerc în campionatul piloților și, evident, daunele au fost relativ limitate în cel al constructorilor”.


GP24 PronoContest este în sfârșit gata.

Jocul conceput de GP24 Media constă în prezicerea primelor 10 rezultate în competițiile dumneavoastră preferate de motorsport. Pentru restul sezonului 2022 ne vom concentra pe sezonul actual al Formulei 1. Din 2023 vom adăuga și alte competiții în campionate separate.

Vizitați site-ul GP24 PronoContest făcând click pe imaginea de mai jos și citiți totul despre joc, cum ar fi regulile și premiile care pot fi câștigate pentru fiecare cursă și, bineînțeles, marele premiu pentru cel mai mare total de puncte obținute pe parcursul sezonului. Succes!!!

Echipele, F1


  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss