More

  Latest Posts

  Red Bull nu ar putea accepta niciodată sacrificiul pentru dezvoltarea maşinii 2021

  Șeful Red Bull, Christian Horner, spune că echipa sa de Formula 1 nu ar fi putut accepta niciodată oprirea timpurie a dezvoltării mașinii actuale – în ciuda rivalilor care aruncau totul în 2022.

  Cu echipele F1 care se pregătesc pentru o revoluție a regulilor anul viitor, o serie de ținute – inclusiv Mercedes – au ales să înghețe designurile actuale la începutul sezonului pentru a se concentra mai mult pe noile lor mașini.

  Dar Red Bull a respins tendința și a fost agresiv aducând o serie de upgrade-uri la RB16B în încercarea de a se asigura că face totul pentru a câştiga actualul titlu F1.

  Horner a spus în repetate rânduri că are încredere că echipa nu își sacrifică performanța în 2022, împingând atât de tare în acest sezon.

  Și este clar că nu ar fi putut să accepte să facă ceva diferit.

  “Este încorporat în ceea ce suntem noi ca echipă de curse, că nu este în cultura noastră să renunțăm la niciun sezon”, a declarat Horner pentru Motorsport.com.

  „Bineînțeles că avem și constrângerile plafonului bugetar, ceea ce face viața puțin mai complicată.

  „Dar oamenii au amintiri pe termen scurt în acest sport și trebuie să dai tot ce poţi.

  „Fiecare cursă este o oportunitate și dacă înseamnă că oamenii trebuie să lucreze puțin mai mult și câteva ore mai lungi pentru a permite acest lucru, atunci absolut toată lumea este la înălțimea acelei provocări.”

  Întrebat dacă este surprins că Mercedes a ales să apeleze la timp atât de devreme în dezvoltarea mașinii sale din 2021, Horner a spus: „Nu știu care sunt constrângerile lor.

  „Evident că sunt o organizație mai mare decât noi, deci plafonul de costuri are un impact semnificativ asupra planificării lor și asupra modului în care s-au descurcat în perioada COVID. Am reușit să păstrăm corpul echipei foarte mult împreună.

  „Nu pot judeca alte organizații fără să am toate faptele, așa că tot ce pot face este să mă concentrez asupra a ceea ce facem noi. Și suntem foarte confortabili cu abordarea pe care o adoptăm.

  „Evident, dacă sunt cu două secunde înainte de Red Bull şi Mercedes la prima cursă de anul viitor, va fi dezamăgitor. Dar simt că avem echilibrul în acest moment.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss