GP24 Media

LATEST POSTS

Red Bull nu ar putea accepta niciodată sacrificiul pentru dezvoltarea maşinii 2021

Red Bull
Vizualizări: 10128

Șeful Red Bull, Christian Horner, spune că echipa sa de Formula 1 nu ar fi putut accepta niciodată oprirea timpurie a dezvoltării mașinii actuale – în ciuda rivalilor care aruncau totul în 2022.

Cu echipele F1 care se pregătesc pentru o revoluție a regulilor anul viitor, o serie de ținute – inclusiv Mercedes – au ales să înghețe designurile actuale la începutul sezonului pentru a se concentra mai mult pe noile lor mașini.

Dar Red Bull a respins tendința și a fost agresiv aducând o serie de upgrade-uri la RB16B în încercarea de a se asigura că face totul pentru a câştiga actualul titlu F1.

Horner a spus în repetate rânduri că are încredere că echipa nu își sacrifică performanța în 2022, împingând atât de tare în acest sezon.

Red Bull nu ar putea accepta niciodată sacrificiul pentru dezvoltarea maşinii 2021

Și este clar că nu ar fi putut să accepte să facă ceva diferit.

“Este încorporat în ceea ce suntem noi ca echipă de curse, că nu este în cultura noastră să renunțăm la niciun sezon”, a declarat Horner pentru Motorsport.com.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Bineînțeles că avem și constrângerile plafonului bugetar, ceea ce face viața puțin mai complicată.

„Dar oamenii au amintiri pe termen scurt în acest sport și trebuie să dai tot ce poţi.

„Fiecare cursă este o oportunitate și dacă înseamnă că oamenii trebuie să lucreze puțin mai mult și câteva ore mai lungi pentru a permite acest lucru, atunci absolut toată lumea este la înălțimea acelei provocări.”

Întrebat dacă este surprins că Mercedes a ales să apeleze la timp atât de devreme în dezvoltarea mașinii sale din 2021, Horner a spus: „Nu știu care sunt constrângerile lor.

Red Bull nu ar putea accepta niciodată sacrificiul pentru dezvoltarea maşinii 2021

„Evident că sunt o organizație mai mare decât noi, deci plafonul de costuri are un impact semnificativ asupra planificării lor și asupra modului în care s-au descurcat în perioada COVID. Am reușit să păstrăm corpul echipei foarte mult împreună.

„Nu pot judeca alte organizații fără să am toate faptele, așa că tot ce pot face este să mă concentrez asupra a ceea ce facem noi. Și suntem foarte confortabili cu abordarea pe care o adoptăm.

„Evident, dacă sunt cu două secunde înainte de Red Bull şi Mercedes la prima cursă de anul viitor, va fi dezamăgitor. Dar simt că avem echilibrul în acest moment.”

Mai multe ştiri despre Campionatul de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES