GP24 Media

LATEST POSTS

Red Bull nu a găsit un sponsor principal care să înlocuiască Aston Martin

Vizualizări: 19806

Directorul echipei Red Bull, Christian Horner spune că formația nu a găsit încă un înlocuitor pentru Aston Martin. Patronul Racing Point, Lawrence Stroll, este noul director executiv al brand-ului Aston Martin și se află printre acționarii majoritari, așadar, din 2021, echipa sa de Formula 1 va beneficia de ajutorul constructorului britanic.

„Nu vom avea un sponsor principal care să înlocuiască Aston Martin, anul viitor. Vom avea sponsori noi, pe care îi vom prezenta curând. Dar Aston Martin nu va fi pe monopostul nostru.

Ne-am bucurat de 4 ani de parteneriat (3 ani în care am împărțit numele echipei și în total 4 ani cu ei pe monopost) și am ajutat la extinderea brand-ului. În mod cert am avut o relație bună cu Valkyrie. Contractele noastre au fost realizate cu fostul CEO, Andy Palmer, care a sprijinit echipa mereu.

Având în vedere că Lawrence a cumpărat firma, era clar că o să se despartă de noi, dar noi ne bucurăm să vedem că numele Aston Martin continuă să apară în Formula 1, în viitor”, a declarat Horner.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES