More

  Latest Posts

  Red Bull nu a găsit un sponsor principal care să înlocuiască Aston Martin

  Directorul echipei Red Bull, Christian Horner spune că formația nu a găsit încă un înlocuitor pentru Aston Martin. Patronul Racing Point, Lawrence Stroll, este noul director executiv al brand-ului Aston Martin și se află printre acționarii majoritari, așadar, din 2021, echipa sa de Formula 1 va beneficia de ajutorul constructorului britanic.

  „Nu vom avea un sponsor principal care să înlocuiască Aston Martin, anul viitor. Vom avea sponsori noi, pe care îi vom prezenta curând. Dar Aston Martin nu va fi pe monopostul nostru.

  Ne-am bucurat de 4 ani de parteneriat (3 ani în care am împărțit numele echipei și în total 4 ani cu ei pe monopost) și am ajutat la extinderea brand-ului. În mod cert am avut o relație bună cu Valkyrie. Contractele noastre au fost realizate cu fostul CEO, Andy Palmer, care a sprijinit echipa mereu.

  Având în vedere că Lawrence a cumpărat firma, era clar că o să se despartă de noi, dar noi ne bucurăm să vedem că numele Aston Martin continuă să apară în Formula 1, în viitor”, a declarat Horner.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss