GP24 Media

LATEST POSTS

Red Bull: Noul motor nu este încă la egalitate cu cel din 2021.

Red Bull
Vizualizări: 18797

Helmut Marko, șeful echipei de motorsport Red Bull, spune că noul motor Honda a suferit o pierdere de performanță în raport cu unitatea din 2021 din cauza introducerii pentru 2022 a noului carburant E10 din F1.

În cadrul eforturilor de sustenabilitate ale Formulei 1, toate motoarele constructorilor vor funcționa cu un amestec obligatoriu de combustibil fosil și 10% etanol începând din 2022, o schimbare care coincide cu o înghețare de trei ani a dezvoltării unităților de propulsie.

Red Bull

Trecerea la combustibilul E10 i-a obligat pe ingineri să efectueze mai multe revizuiri axate pe camerele de combustie ale unității turbo-hibride V6. Ferrari F1 a abordat aceste schimbări în colaborare cu Shell, partenerul său istoric în materie de carburanți, iar șeful Scuderiei, Mattia Binotto, a declarat recent că parteneriatul a reușit să depășească handicapul estimat la 20 CP pe care l-a adus utilizarea E10.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

La Alpine F1, inginerii de la Renault, care au proiectat un motor complet nou pentru 2022, ar fi depășit și ei deficitul în raport cu unitatea de anul trecut, care a funcționat cu un amestec de carburant E5. Cu toate acestea, Marko a dezvăluit că Honda – care a părăsit oficial Formula 1, dar va continua să construiască motoarele Red Bull Racing în acest an, noul departament Red Bull Powertrains al echipei de la Milton Keynes ocupându-se de întreținerea unității – încă lucrează la recuperarea pierderii relative de performanță a motorului său.

Red Bull

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Honda lucrează din greu la adaptare”, a declarat Helmut Marko, citat de publicația germană Auto Motor und Sport. „Ceea ce aud este pozitiv, dar performanța nu este încă aceeași ca în 2021. În general, va trebui să așteptăm să vedem cum arată în echiparea de cursă”. Deficitul actual de performanță al Honda nu a erodat încrederea lui Helmut Marko că Red Bull Racing poate învinge Mercedes AMG F1 pentru al doilea an consecutiv. Dar austriacul a recunoscut că revizuirea regulamentului din acest an are ca rezultat un teritoriu neexplorat.

„Obiectivul declarat este titlul mondial”, a spus Helmet Marko. „Cu o schimbare atât de mare a regulilor, nu poți fi niciodată sigur”. „Mercedes AMG F1 și noi înșine avem potențialul, oamenii și continuitatea. Acest lucru indică din nou o luptă la cel mai înalt nivel. Mai ales că nu există alți piloți precum Lewis Hamilton și Max Verstappen”.

Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: Auto Motor und Sport
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES