Latest Posts

Red Bull minimalizează discuțiile despre Îmbunătățiri pentru Imola.

Vizualizări: 13943

Șeful echipei Red Bull Racing din Formula 1, Christian Horner, a minimalizat sugestia că echipa are în plan un pachet mare de îmbunătățiri pentru mașina RB18 pentru cursa de la Imola, spunând că orice dezvoltare este o “evoluție”.

Red Bull Racing s-a aflat în luptă cu Scuderia Ferrari în fruntea plutonului F1 în primele trei curse ale sezonului, obținând o singură victorie în Marele Premiu al Arabiei Saudite cu Max Verstappen. Deși are ritmul necesar pentru a se lupta cu Scuderia Ferrari, mașina Red Bull Racing s-a dovedit, de asemenea, fragilă în anumite momente din prima parte a anului, întrucât nu a reușit să ajungă la steagul în carouri în trei din cele șase ocazii.

Max Verstappen și coechipierul său Sergio Perez au fost amândoi afectați de o problemă la pompa de combustibil în Bahrain, abandonând în ultimele etape, în timp ce o defecțiune la sistemul de alimentare fără legătură cu aceasta în Australia l-a forțat pe Max Verstappen să abandoneze. Marele Premiu al Emiliei Romagna din acest weekend este prima cursă europeană a sezonului, ceea ce a determinat echipele să ia în considerare posibilitatea de a aduce un pachet de actualizare mai semnificativ la mașinile lor, în încercarea de a-și devansa rivalii.

Red Bull, Imola

Dar Christian Horner a fost rezervat în ceea ce privește sugestiile că echipa Red Bull Racing ar putea urma un plan similar, menționând fereastra limitată pentru a evalua actualizările din cauza formatului de weekend al cursei de sprint. „Nu aș spune că este planificat un pachet mare, totul face parte dintr-o evoluție”, a declarat Christian Horner atunci când a fost întrebat dacă Red Bull Racing are în plan evoluții majore pentru cea de-a patra etapă a sezonului 2022 de Formula 1 de la Imola.

„Și, bineînțeles, fiind o cursă de sprint, ai foarte puțin timp pentru a evalua aceste lucruri. Așa că avem o sesiune, iar apoi intri în calificări. Trebuie să fii foarte încrezător în ceea ce pui pe mașină”. Echipele vor avea parte de o sesiune de antrenamente de o oră vineri după-amiază, înainte ca setările lor să fie blocate în parc pentru calificările din acea seară. Max Verstappen și Sergio Perez s-au confruntat cu probleme de echilibru la mașinile lor pe parcursul weekendului din Australia, lăsându-i la un pas în urma lui Charles Leclerc de la Scuderia Ferrari.

Christian Horner a declarat că înțelegerea problemelor de echilibru face “parte din evoluția și dezvoltarea mașinilor” în cadrul noului regulament tehnic pentru 2022. „Cred că pe măsură ce învățăm mai multe despre pneuri și despre cum se comportă mașina, asta îți oferă o direcție de dezvoltare”, a declarat Christian Horner. „Pe parcursul primelor trei curse, avem o direcție foarte bună pentru filonul de dezvoltare pentru restul sezonului”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Red Bull, Imola

Mașina F1-75 a Scuderiei Ferrari a beneficiat de timp suplimentar de testare în tunelul aerodinamic în comparație cu echipa Red Bull Racing în cadrul noilor reguli aerodinamice, în virtutea clasărilor mai slabe ale echipei în campionatul constructorilor în 2020 și 2021. Christian Horner s-a încurajat de faptul că Red Bull Racing a fost în luptă cu Scuderia Ferrari, având în vedere că a început proiectul RB18 mai târziu, după ce a prelungit și dezvoltarea mașinii sale din 2021 din cauza luptei pentru titlu.

„Evident, ei au început acest proiect mult mai devreme decât noi, așa că, într-o anumită măsură, jucăm la recuperare”, a declarat Horner. Dar faptul că jucăm din urmă din a doua cea mai rapidă poziție este încurajator și cred că începem să înțelegem unele dintre problemele pe care le avem”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss