GP24 Media

LATEST POSTS

Red Bull lansează mașina RB18 pentru sezonul 2022 de Formula 1

Red Bull
Vizualizări: 12047

Red Bull și-a dezvăluit modelul de Formula 1 din 2022 pe o mașină actualizată, înaintea unui sezon în care speră să-și apere titlul mondial al piloților.

Red Bull Racing a găzduit o lansare virtuală din fabrica sa din Milton Keynes pentru noul RB18, care va fi condus de Max Verstappen și Sergio Perez în sezonul următor. Dar, în timp ce modelul afișat prezenta cea mai recentă imagine a echipei, care include mai multă expunere pentru sponsorul principal Oracle, echipa părea să-și păstreze elementele tehnice secrete deocamdată. RB18 care a fost dezvăluit părea a fi doar o versiune îmbunătățită a conceptului de spectacol FOM care a fost dezvăluit anul trecut.

Deși avea un nas și o aripă diferite față de modelul FOM, o mare parte din mașină era identică, ceea ce sugerează că Red Bull nu a dorit să-și arate versiunea definitivă încă. Vorbind la lansare, șeful echipei Red Bull, Christian Horner, a spus că echipa a fost încântată pentru campania care urmează după succesul înregistrat în 2021. „Ne propunem să construim pe ceea ce am realizat anul trecut”, a spus el. „Ținta este să încercăm să păstrăm titlul.

RB18

În timp ce producătorul auto japonez Honda s-a retras din F1 din motive de cost, Red Bull va continua să fie alimentat de aceleași unități de putere, în urma unui nou aranjament. În ceea ce privește viitorul pe termen lung, Red Bull și-a înființat propria divizie de propulsoare pentru a-și construi motoare. Pe termen scurt însă, Honda va continua să pregătească motoarele de la sediul său japonez. Deși mașina nu mai are autocolante Honda, aceasta prezintă marca de la divizia sa Honda Racing Corporation.

Red Bull vinecel mai de succes sezon din era turbo-hibridă a F1, deoarece i-aa împins pe cei de la Mercedes din greu până în runda finală în 2021. Și în timp ce rivalii a reușit să-și asigure titlul de campioni ai constructorilor, ultima depășire a lui Verstappen în fața lui Lewis Hamilton la Abu Dhabi a fost suficientă pentru a câștiga o victorie care i-a asigurat coroana de piloților. Titlul lui Verstappen a fost primul pentru Red Bull de la triumful lui Sebastian Vettel în 2013.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES