Latest Posts

Red Bull Racing se simt încurajați de progresul celor de la Honda

Vizualizări: 18646

Cu toate că este încă primăvară în relația lor cu Honda, Christian Horner ne spune că Red Bull au fost „Încurajați” de ceea ce au văzut din partea producătorului de motoare japonez.

La un an după ce cei de la Scuderia Toro Rosso, echipa mai mică a Red Bull Racing, a început parteneriatul cu producatorul japonez, Red Bull vor face și ei aceeași tranziție la anul, în 2019.

Echipa bazată în Milton Keynes a anunțat mai devreme anul acesta că parteneriatul lor cu Renault se va încheia la sfârșitul acestui sezon, optând să treacă la motorizare Honda.

Însă, revenirea celor de la Honda în Formula 1 a fost oricum, numai nu liniștită. După trei ani dificili alături de McLaren, primul lor sezon alături de Toro Rosso a adus cu el semne clare de progres atât sub formă de viteză pe circuit, cât și sub forma fiabilității superioare, însă lucrurile sunt departe de a fi perfecte. Scuderia Toro Rosso a reușit, precum în anii precedenți să lupte pentru puncte, triumfând în mai multe rânduri de-a lungul campionatului mondial de Formula 1 al anului acesta.

Motorul actual Renault a avut în același timp multe probleme de fiabilitate, probleme ce au dus la mai multe abandonuri din cauze legate strict de unitatea de combustie ICU, atât pentru echipa din Milton Keynes cât și pentru McLaren și echipa Renault în sine. Toro Rosso folosind în schimb mai multe unități Honda decât echipele cu motorizare Renault.

Horner însă este pregătit să facă tranziția.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Suntem încurajați de ceea ce vedem, este încă devreme dar există un foc puternic înăuntrul echipei de developare Honda. Este grozav să lucrezi într-un parteneriat. Privim cu nerăbdare către următorul capitol pentru Red Bull Racing, dar înainte de a ajunge acolo mai avem încă șase curse de parcurs împreună cu actualul nostru furizor și partener, Renault.”

Story credit – Planet F1

Photo Credit RBR

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss