Latest Posts

Red Bull erau convinși că pneurile lui Max nu vor rezista

Vizualizări: 10940

Red Bull erau convinși că pneurile lui Max Verstappen nu vor rezista până la sfârșitul cursei de duminică.

Calculele celor de la Red Bull arătau că pneurile lui Max Verstappen vor fi gata înaintea finalului cursei de la COTA, potrivit șefului echipei, Christian Horner.

Verstappen a reușit o cursă de recuperare extraordinară, plecând de pe 18 și terminând pe doi la Austin.

Olandezul a reușit să îl depășească pe Valtteri Bottas pe strategie, trecând și de Hamilton în momentul în care acesta a intrat la boxe a doua oară.

Mergând cu o strategie alternativă, Verstappen a reușit 34 de tururi pe pneurile Supersoft, în ciuda temerilor celor de la Red Bull în legătură cu durata de viață a acestora.

„Folosim o sumedenie se simulări pentru a încerca să monitorizăm cât de mult vor rezista pneurile, iar tot ce aveam noi pe ecrane indica că pneurile sale vor fi gata la 6 tururi înainte de finalul cursei.” Christian Horner

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss