Latest Posts

Red Bull dezvăluie data de lansare a mașinii RB18 F1 din 2022

Vizualizări: 14712

Red Bull Racing a anunțat data lansării mașinii sale de Formula 1 din 2022, RB18.

Red Bull a devenit a opta echipă care a dezvăluit când își va dezvălui noul model înainte de noul sezon, postând joi un teaser pe Twitter. Într-un scurt videoclip în care apare campionul mondial Max Verstappen și care include o acoperire proeminentă pentru sponsorul TAG Heuer, Red Bull a anunțat că noua sa mașină va fi dezvăluită pe 9 februarie.

Înseamnă că Red Bull este în prezent programată să fie prima echipă care își va dezvălui mașina înainte de noul sezon, lansând RB18 cu o zi înainte de dezvăluirea echipei Aston Martin, pe 10 februarie. Williams și Haas sunt acum singurele echipe care nu și-au comunicat încă planurile de lansare înainte de noul sezon. Red Bull va intra în sezonul 2022 căutând să-și continue succesul la titlu cu Verstappen de anul trecut, care a marcat primul campionat al echipei din 2013.

Verstappen și-a câștigat primul titlu mondial depășindu-l pe rivalul Mercedes, Lewis Hamilton, în ultimul tur al cursei de la Abu Dhabi, valorificând o reluare a cursei care a stârnit controverse. Red Bull a optat să ignore numele mașinii RB17, care a fost planificat inițial pentru mașina sa din 2021, înainte de înghețarea majorității din reglementările tehnice de anul trecut, ceea ce a determinat-o să redenumească mașina RB16B.

Lui Verstappen i se va alătura încă o dată Sergio Perez, care a obținut o victorie și alte patru podiumuri în sezonul său inaugural la Red Bull, terminând pe locul patru în clasamentul piloților. 2022 va fi primul sezon în care Red Bull nu se bucură de un parteneriat cu drepturi depline cu Honda, care și-a încheiat activitatea în F1 la sfârșitul sezonului trecut.

Dar Honda urmează să continue aprovizionarea directă către echipă până la sfârșitul anului 2025 datorită înghețului motorului, permițând Red Bull Powertrains să obțină concesii ca nou intrant din 2026. Verstappen a confirmat deja că va concura cu numărul 1 pe mașina sa până în sezonul 2022 ca și campion mondial, marcând prima sa utilizare completă în F1 de la Sebastian Vettel în 2014, când au fost introduse numerele permanente.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss