Latest Posts

Red Bull cred că problema lui Verstappen în FP2 a fost una hidraulică

Vizualizări: 10002

Red Bull sunt încrezători că oprirea lui Max Verstappen din FP2 a fost cauzată de o problemă hidraulică, și nu de o problemă legată de motor așadar, pilotul olandez, are șanse mari să nu aibă parte de încă o neplăcută penalizare care să îl coboare la coada grilei de start.

Verstappen a dominat antrenamentele de vineri de la Autodromo Hermanos Rodriguez, fiind în fruntea unui un-doi Red Bull în ambele sesiuni.

O problemă a apărut târziu în cea de-a doua sesiune, când mașina sa Red Bull s-a oprit subit – o problemă care a părut foarte similară cu cea de care a avut parte Daniel Ricciardo în cadrul cursei din Austin – la ieșirea din primul viraj.

Șeful Red Bull, Christian Horner a confirmat după finalul sesiunii că problema nu este legată de motor.

„Este o problemă hidraulica de un fel sau altul,” a spus Horner pentru Sky Sports F1. „Deci trebuie să primim mașina înapoi pentru a ne putea da seama ce s-a întamplat exact.

„Dacă este totuși nevoie de o schimbare de motor, încă mai are unul în rezervă deci ar trebui să fie okay, dar trebuie să avem mașina și să încercăm să înțelegem problema.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Întrebat dacă este îngrijorat de problema târzie, Verstappen a răspuns:

„Pentru moment nu sunt, credem că este o problemă hidraulică. Nu știm exact ce este, pentru că mașina este încă acolo.

„Avem o mașină bună, downfoce bun, grip bun, știam asta, s-a văzut asta încă din Monaco, astăzi din nou a mers foarte bine. A fost foarte bine astăzi, dar va trebui să continuăm să lucram bine-înțeles să încercăm să fim mai buni.”

Foto-credit: F1

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss