More

  Latest Posts

  Red Bull cred că problema lui Verstappen în FP2 a fost una hidraulică

  Red Bull sunt încrezători că oprirea lui Max Verstappen din FP2 a fost cauzată de o problemă hidraulică, și nu de o problemă legată de motor așadar, pilotul olandez, are șanse mari să nu aibă parte de încă o neplăcută penalizare care să îl coboare la coada grilei de start.

  Verstappen a dominat antrenamentele de vineri de la Autodromo Hermanos Rodriguez, fiind în fruntea unui un-doi Red Bull în ambele sesiuni.

  O problemă a apărut târziu în cea de-a doua sesiune, când mașina sa Red Bull s-a oprit subit – o problemă care a părut foarte similară cu cea de care a avut parte Daniel Ricciardo în cadrul cursei din Austin – la ieșirea din primul viraj.

  Șeful Red Bull, Christian Horner a confirmat după finalul sesiunii că problema nu este legată de motor.

  „Este o problemă hidraulica de un fel sau altul,” a spus Horner pentru Sky Sports F1. „Deci trebuie să primim mașina înapoi pentru a ne putea da seama ce s-a întamplat exact.

  „Dacă este totuși nevoie de o schimbare de motor, încă mai are unul în rezervă deci ar trebui să fie okay, dar trebuie să avem mașina și să încercăm să înțelegem problema.”

  Întrebat dacă este îngrijorat de problema târzie, Verstappen a răspuns:

  „Pentru moment nu sunt, credem că este o problemă hidraulică. Nu știm exact ce este, pentru că mașina este încă acolo.

  „Avem o mașină bună, downfoce bun, grip bun, știam asta, s-a văzut asta încă din Monaco, astăzi din nou a mers foarte bine. A fost foarte bine astăzi, dar va trebui să continuăm să lucram bine-înțeles să încercăm să fim mai buni.”

  Foto-credit: F1

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss