Latest Posts

Red Bull confirmă că a găsit problema care a dus la abandonul lui Max Verstappen.

Vizualizări: 21733

Christian Horner și Helmut Marko al echipei Red Bull Racing au afirmat că au găsit problema la sistemul de alimentare al mașinii cu numărul 1, dar au confirmat că este o sarcină uriașă pentru a o repara în două săptămâni înaintea Marelui Premiu din Emilia-Romagna.

Max Verstappen nu a avut parte de un start perfect în sezonul 2022 al Formulei 1. În total, au avut loc deja 3 curse, Marele Premiu al Bahrainului, al Arabiei Saudite și al Australiei. În ciuda faptului că a obținut victoria în Marele Premiu al Arabiei Saudite, în celelalte două curse pilotul olandez a fost nevoit să își retragă mașina din cauza unor probleme mecanice la motorul. Multă lume începe să compare sezonul său cu cel din 2017, în care a avut în total 8 abandonuri, majoritatea din cauza problemelor cu motoarele, care la acea vreme era de la Renault.

Red BullPe parcursul anului trecut, motorul Honda a fost văzut ca fiind unul dintre cele mai fiabile, puterea nu a fost punctul său forte, dar rareori a fost momentul în care un motor al producătorului japonez a cedat. Acum, cu o unitate de propulsie Red Bull Powertrains (ghidată de Honda), în 3 curse au avut în total 3 abandonuri, fapt care nu este atât de benefic pentru cele două campionate.

Principalul consilier al Oracle Red Bull Racing, Dr. Helmut Marko, a confirmat că echipa austriacă a confirmat cauza retragerii unicului campion mondial, însă, afirmă că îi așteaptă o sarcină uriașă dacă vor să o repare la timp pentru Marele Premiu din Emilia Romagna. „Am reușit să clarificăm cauza scurgerii de combustibil din mașina lui Max. Problema este foarte complexă. Problema este absolut diferită de cea din Bahrain”, a afirmat Helmut Marko.

Red Bull

În mod similar, directorul echipei Red Bull Racing, Christian Horner, a confirmat că, chiar înainte ca mașina lui Max Verstappen să cedeze complet, echipa a fost capabilă să vadă că ceva nu era în regulă cu telemetria mașinii cu numărul 1. „Am putut vedea pe date care a fost trimisă din mașina lui Max Verstappen că ceva nu era în regulă, iar Max Verstappen a putut să simtă și el mirosul. Se pare că este o problemă la sistemul de combustibil, externă la rezervor, așa că motorul a intrat în avarie. Piesele se vor întoarce la sediul Honda din Japonia și, evident, vom încerca să înțelegem problema cât mai repede posibil”.

„Cred că totul face parte din evoluția și dezvoltarea acestor mașini. Pe măsură ce aflăm mai multe despre pneuri și despre cum se comportă mașina, asta îți oferă o direcție de dezvoltare. Pe parcursul primelor câteva curse, avem o direcție foarte bună pentru filonul de dezvoltare pentru restul sezonului”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Red Bull

Red Bull Racing va încerca să recupereze din acest ecart de 46 de puncte între Charles Leclerc și Max Verstappen și un ecart de 41 de puncte între Sergio Perez și Charles Leclerc. În ceea ce privește Campionatul Constructorilor, în acest moment, Scuderia Ferrari are un avans de 49 de puncte față de Red Bull Racing, întrucât F1-75 pare a fi cea mai puternică mașină în acest moment. În plus că startul sezonului 2022 a fost cel mai bun început de sezon, din toate timpurile, al echipei Scuderia Ferrari. Să vedem cum va evolua sezonul.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: GP24 Media
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss