GP24 Media

LATEST POSTS

Red Bull au identificat slăbiciunea lui Gasly și i-au stabilit un ultimatum

Vizualizări: 9633

Pierre Gasly a mai primit timp până la pauza de vară a Formulei 1 pentru a veni cu rezultate mai bune pentru echipa sa. Dr. Helmut Marko a cerut ca performanța lui Gasly în ceea ce privește depășirile să fie îmbunătățită semnificativ.

Rezultatele lui Gasly au ajuns în atenția lumii după ce a fost surclasat de Max Verstappen încă de la începutul sezonului, iar cu acestea au apărut și zvonurile conform cărora francezul nu va apuca sfârșitul sezonului la volanul monopostului Red Bull.

Verstappen a câștigat Marele Premiu din Austria depășindu-l pe Gasly cu un tur, lucru care evidențiază diferența de performanță dintre cei doi. În timp ce Verstappen a recuperat poziții rapid ca urmare a unui start prost ce l-a căzut până pe locul 7, Gasly s-a zbătut să treacă de Kimi Raikkonen ca apoi să fie blocat în spatele lui Lando Norris.

”Acest lucru poate să fie datorită unei aripi față noi, care a fost o îmbunătățire semnificativă, dar care din păcate nu a venit decât într-un singur exemplar și care a fost montată pe monopostul lui Max”, Helmut Marko fiind citat de Auto Bild. ”Chiar și așa, Pierre Gasly trebuie să mărească ritmul, mai ales la depășiri. Trebuie să livreze până la pauza de vară, dar sunt convins că îl putem ajuta să ajungă acolo.”

Victoria lui Verstappen din Austria a venit după o serie lungă de speculații în legătură cu viitorul său la echipă, dar Marko crede că rezultatele îi vor arăta lui Verstappen că Red Bull este echipa la care trebuie să fie. Acesta a mai adăugat: ”Victoria de duminică a fost un pas important, Max știe de ce are parte împreună cu noi și Honda, iar cei de la Honda au arătat de ce sunt în stare pe circuitul din Austria.”

”Prima oară când au folosit un mod nou, mai agresiv, al motorului am avut parte de o îmbunătățire semnificativă, iar următorul upgrade este plănuit să vină la Monza. ”De asemenea aducem îmbunătățiri și din punct de vedere al șasiului la fiecare cursă și acum pot spune cu siguranță că vom fi acolo în față oricând ceilalți vor întâmpina probleme.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES