More

  Latest Posts

  Red Bull au identificat slăbiciunea lui Gasly și i-au stabilit un ultimatum

  Pierre Gasly a mai primit timp până la pauza de vară a Formulei 1 pentru a veni cu rezultate mai bune pentru echipa sa. Dr. Helmut Marko a cerut ca performanța lui Gasly în ceea ce privește depășirile să fie îmbunătățită semnificativ.

  Rezultatele lui Gasly au ajuns în atenția lumii după ce a fost surclasat de Max Verstappen încă de la începutul sezonului, iar cu acestea au apărut și zvonurile conform cărora francezul nu va apuca sfârșitul sezonului la volanul monopostului Red Bull.

  Verstappen a câștigat Marele Premiu din Austria depășindu-l pe Gasly cu un tur, lucru care evidențiază diferența de performanță dintre cei doi. În timp ce Verstappen a recuperat poziții rapid ca urmare a unui start prost ce l-a căzut până pe locul 7, Gasly s-a zbătut să treacă de Kimi Raikkonen ca apoi să fie blocat în spatele lui Lando Norris.

  ”Acest lucru poate să fie datorită unei aripi față noi, care a fost o îmbunătățire semnificativă, dar care din păcate nu a venit decât într-un singur exemplar și care a fost montată pe monopostul lui Max”, Helmut Marko fiind citat de Auto Bild. ”Chiar și așa, Pierre Gasly trebuie să mărească ritmul, mai ales la depășiri. Trebuie să livreze până la pauza de vară, dar sunt convins că îl putem ajuta să ajungă acolo.”

  Victoria lui Verstappen din Austria a venit după o serie lungă de speculații în legătură cu viitorul său la echipă, dar Marko crede că rezultatele îi vor arăta lui Verstappen că Red Bull este echipa la care trebuie să fie. Acesta a mai adăugat: ”Victoria de duminică a fost un pas important, Max știe de ce are parte împreună cu noi și Honda, iar cei de la Honda au arătat de ce sunt în stare pe circuitul din Austria.”

  ”Prima oară când au folosit un mod nou, mai agresiv, al motorului am avut parte de o îmbunătățire semnificativă, iar următorul upgrade este plănuit să vină la Monza. ”De asemenea aducem îmbunătățiri și din punct de vedere al șasiului la fiecare cursă și acum pot spune cu siguranță că vom fi acolo în față oricând ceilalți vor întâmpina probleme.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss