More

  Latest Posts

  Red Bull ar vrea să preia proiectul Honda F1

  Red Bull spune că opțiunea preferată începând cu 2022, ar fi să preia proiectul Honda și să își producă propriile motoare. Deși cei de la Renault, ar putea fi obligați să le furnizeze unitățile de putere, Helmut Marko spune că formația ar avea alt plan. Dacă FIA este de acord să nu modifice regulile de producție pentru motor (în 2022), atunci Red Bull poate prelua proiectul Honda.

  Marko spune că există o clădire liberă lângă fabrica lor și aproape de sediul Honda din UK, care ar putea să reprezinte un atu, în ceea ce privește această opțiune.

  „Este un subiect complex, poate la fel de complex ca un motor. Am prefera varianta cu Honda, dacă merg bine discuțiile cu ei, atunci am putea produce totul la Milton Keynes. Dar asta e posibil doar dacă FIA îngheață regulile și în 2022. Nu ne permitem să dezvoltăm noi un prototip, nici din punct de vedere financiar, nici tehnic.”

  „Fiecare producător are propria echipă, ceea ce înseamnă că proiectează motorul, în funcție de șasiu. În schimb noi am primi o unitate pe care ar trebui să o integrăm în restul ansamblului. De aceea preferăm varianta Honda. Dar în orice caz, explorăm toate opțiunile.”

  „Regulile impuse de FIA, susțin faptul că fiecare producător de motoare trebuie să fie distribuitor și pentru alte echipe. Dacă este să mergem pe varianta asta, atunci trebuie să găsim o cale care să ne facă competitivi. Un mariaj forțat, nu ne surâde”, a declarat Marko.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss