Latest Posts

Red Bull ar vrea să preia proiectul Honda F1

Vizualizări: 10014

Red Bull spune că opțiunea preferată începând cu 2022, ar fi să preia proiectul Honda și să își producă propriile motoare. Deși cei de la Renault, ar putea fi obligați să le furnizeze unitățile de putere, Helmut Marko spune că formația ar avea alt plan. Dacă FIA este de acord să nu modifice regulile de producție pentru motor (în 2022), atunci Red Bull poate prelua proiectul Honda.

Marko spune că există o clădire liberă lângă fabrica lor și aproape de sediul Honda din UK, care ar putea să reprezinte un atu, în ceea ce privește această opțiune.

„Este un subiect complex, poate la fel de complex ca un motor. Am prefera varianta cu Honda, dacă merg bine discuțiile cu ei, atunci am putea produce totul la Milton Keynes. Dar asta e posibil doar dacă FIA îngheață regulile și în 2022. Nu ne permitem să dezvoltăm noi un prototip, nici din punct de vedere financiar, nici tehnic.”

„Fiecare producător are propria echipă, ceea ce înseamnă că proiectează motorul, în funcție de șasiu. În schimb noi am primi o unitate pe care ar trebui să o integrăm în restul ansamblului. De aceea preferăm varianta Honda. Dar în orice caz, explorăm toate opțiunile.”

„Regulile impuse de FIA, susțin faptul că fiecare producător de motoare trebuie să fie distribuitor și pentru alte echipe. Dacă este să mergem pe varianta asta, atunci trebuie să găsim o cale care să ne facă competitivi. Un mariaj forțat, nu ne surâde”, a declarat Marko.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss