GP24 Media

LATEST POSTS

Red Bull a primit o sancțiune corectă pentru încălcarea plafonului de costuri, potrivit FIA

Red Bull, Sancțiune
Vizualizări: 34912

Red Bull Racing a primit o sancțiune echitabilă pentru depășirea plafonului de costuri din acest an, în ciuda faptului că echipele rivale au cerut „sânge”, spune președintele FIA, Mohammed Ben Sulayem

Red Bull Racing a fost găsită vinovată în octombrie de faptul că a încălcat anul trecut limita maximă a costurilor. A primit o amendă de 7 milioane de dolari și o reducere cu 10% a timpului petrecut în tunelul de vânt ca pedeapsă. Mulți dintre rivalii echipei Red Bull Racing doreau sancțiuni mult mai severe, dar Mohammed Ben Sulayem consideră că FIA a procedat corect, mai ales că normele privind limitarea costurilor sunt la început.

Red Bull, Sancțiune

„Am învățat multe și se va face o mare revizuire”, a declarat el, întrebat de colegi noștri de la publicație Autosport dacă a considerat că pedeapsa acordată pentru plafonarea costurilor a fost suficient de descurajantă. „Cine știe în primul an care va fi rezultatul? Nici măcar nu ne așteptam la asta. Dacă vă uitați la celelalte echipe, vor spune că am fost ușori cu Red Bull Racing. Și penalizarea? Unii dintre ei vor să fie spânzurați și vor să vadă sânge. Iar echipele vinovate însele o văd ca fiind uriașă pentru ele. Așadar, de unde trageți asta?”.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Adică, trebuie să fim și noi corecți. Vrem să scăpăm de ei sau vrem ca ei să fie îndreptați și să nu o facă?”. Un aspect pe care Mohammed Ben Sulayem vrea să îl vadă gestionat mult mai bine anul viitor este momentul investigațiilor privind plafonul de costuri – el sugerând că a lăsa lucrurile să se prelungească până târziu în an nu este ideal. „Singurul lucru pe care l-aș spune este că ceea ce am făcut în septembrie/octombrie, ar trebui făcut mai devreme”, a spus el. „Dar, fiind primul an, am învățat multe din el. Și încă mai învățăm. Așa că este mai bine să venim în mai; nu în octombrie”.

Red Bull, Sancțiune

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Mohammed Ben Sulayem a sugerat, de asemenea, că FIA își consolidează numărul de personal pentru a ajuta la o mai bună politizare a chestiunilor, atât în ceea ce privește reglementările financiare, cât și în alte domenii. „Regulamentul financiar a fost primul an; poliția este foarte dificilă”, a adăugat el. „Și de aceea am discutat și despre angajați: încă trei în partea financiară, încă trei în șasiu și PU. Așa că urmează mai multe recrutări”.

„Dacă nu ai forța de muncă și oamenii potriviți pentru a face poliție, ce rost are să ai acest regulament? Cred că a existat un echilibru între finanțe și, de asemenea, sancțiunile sportive acolo”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES