Latest Posts

Red Bull a încercat să îl încetinească pe Verstappen, spune Marko

Vizualizări: 18618

Red Bull Racing a încercat să îl încetinească pe campionul în cursă Max Verstappen în drumul spre o nouă victorie duminică, în timpul Marelui Premiu al Spaniei de la Barcelona, spune Dr. Helmut Marko.

Marele Premiu al Spaniei a fost una dintre cele mai dominante demonstrații ale olandezului din toate timpurile, deoarece a realizat „Marele Slam” de P1 în fiecare sesiune, de la antrenamentele libere 1 până la cursa Marelui Premiu, a completat Marele Slam cu cel mai rapid tur de cursă în timpul cursei și cu asta a marcat maximul de puncte posibile pentru a-și extinde avansul în campionat.

„A insistat să meargă pentru punctul suplimentar, chiar dacă pneurile sale nu mai erau la fel de bune ca ale lui Sergio Perez, deoarece nu am vrut să o facă”, a declarat Helmut Marko pentru postul austriac de televiziune ORF. „Pur și simplu nu poți să-i faci să înțeleagă acest gen de lucruri”, a spus râzând bărbatul de 80 de ani.

Red, Bull

Echipa sa, Red Bull Racing, a încercat, de asemenea, să îl avertizeze pe dublul campion mondial în privința încălcării repetate a limitelor pistei. „A primit trei avertismente și chiar nu am vrut să riscăm nimic într-o astfel de situație”, a declarat Helmut Marko. „Dar nu poți fi supărat pe el”.

Într-adevăr, cu pilotul Aston Martin Racing, Fernando Alonso, în afara ritmului de podium în Spania natală, iar Scuderia Ferrari încă se luptă, cei mai apropiați urmăritori au fost cei doi piloți Mercedes AMG F1 – la aproximativ jumătate de minut distanță. „Să sperăm că pe parcursul anului se va apropia deja și poate că anul viitor vor fi mai multe echipe cu adevărat acolo sus”, a declarat ulterior Max Verstappen.

Iar după două weekenduri proaste pentru coechipierul Sergio Perez, avansul lui Max Verstappen în Campionatul Mondial al Piloților de Formula 1 este acum de 53 de puncte. „După Marele Premiu de la Monaco, acesta a fost un adevărat ucigaș pentru Sergio Perez”, a declarat fostul pilot Red Bull Racing Robert Doornbos pentru Ziggo Sport.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Red, Bull

 

În ceea ce privește echipa Mercedes AMG F1, echipa cu sediul la Brackley este cel puțin fericită că mașina sa „B” – care are acum sidepods asemănătoare cu cele ale Red Bull Racing RB19 – pare să fi făcut un pas clar înainte. „Au făcut un mare pas înainte și au stabilit timpi foarte buni”, a fost de acord Helmut Marko. „Dar, atâta timp cât suntem încă relativ departe în față, suntem liniștiți în privința asta”.

Asta în ciuda faptului că, pe măsură ce sezonul avansează, timpul mai limitat al Red Bull Racing în tunelul aerodinamic și penalizarea pentru încălcarea plafonului bugetar ar trebui să înceapă să muște. „Suntem relaxați în privința asta”, a insistat Helmut Marko. „Ceea ce avem în pregătire a fost planificat de mult timp. Suntem cu două sau trei zecimi în față și asta înseamnă destul de mult”.

Nici măcar Verstappen nu este prea îngrijorat de pasul înainte evident al echipei Mercedes AMG F1, arătat în timpul Marelui Premiu al Spaniei de la Barcelona. „Celelalte echipe pot copia cât de mult vor de la noi”, este citat de La Gazzetta dello Sport. „Mie nu-mi pasă. Echipa noastră va continua să aducă actualizări și să se descurce și ea din ce în ce mai bine”.

GP24 PronoContest, jocul 100% gratuit de Pronosticuri Formula 1:

Red, Bull
Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: GP24 Media
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor: TricouMania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss