GP24 Media

LATEST POSTS

Recuperarea lui Marc Marquez „mai grea” decât în 2011

Marquez
Vizualizări: 16508

Marc Marquez, de șase ori campion mondial în MotoGP, recunoaște că recuperarea sa de la problemele de vedere iarna trecută a fost „mai grea” decât atunci când a trecut prin același lucru în 2011.

Pilotul Honda a fost forțat să rateze ultimele două runde din 2021 și să stea pe margine timp de trei luni, când o comoție cerebrală suferită într-un accident de antrenament l-a lăsat cu probleme de vedere din cauza leziunilor nervoase. Marquez a trecut printr-un lucru similar în iarna lui 2011, când s-a prăbușit în weekendul Malaezian de Moto2 și pietrișul i-a afectat ochiul. Acest lucru a dus la o perioadă de incertitudine pentru cariera tânărului spaniol, care s-a produs din nou iarna trecută, în timp ce acesta și-a revenit din problemă.

Marquez a fost autorizat să se întoarcă pe motocicleta sa MotoGP pentru testele de pre-sezon luna trecută și spune că experiența pe care a avut-o cu accidentarea la braț în 2020 l-a ajutat să-și recupereze vederea. „Da, vreau să spun de data asta pentru mine… întotdeauna ultima dată este mai grea pentru că uiți prima dată”, a spus Marquez pentru într-un interviu exclusiv luna trecută. „Dar de data asta a fost mai greu. De ce? Pentru că știam ce va sosi, ce urmează.

Marc Marquez

„Prima dată în 2011, era ca în fiecare zi „OK, azi? Nu”. Întotdeauna când mă ridicam și deschideam ochii, era ceea ce făceam [am întrebat dacă azi era ziua în care eram mai bine]. „Dar de data aceasta, când doctorul m-a informat că am aceeași problemă, vor fi trei luni [de recuperare], a fost ca un deja vu și apoi am renunțat [mă întreb când o să fiu mai bine]. „Am spus „OK, renunță”, și nu am stabilit nicio dată [pentru a reveni]. A fost ca și cum am renunțat și timpul va vedea. „Dar este adevărat că ultima parte, când vezi că viziunea revine, începi să vezi că februarie este mai aproape, prima cursă este mai aproape și începi să ai niște sentimente de anxietate.

„Te simți că „ce se întâmplă?” Dar am renunțat puțin pentru că a fost minim trei luni și maxim un an [out] pentru că doctorul a spus „este o operație, iar dacă această operație nu funcționează, e alta”. „Și aceste operații ar dura trei luni [mai mult pe margine]. Experiența brațului m-a ajutat foarte mult la această ultimă accidentare”. Necazurile oculare ale lui Marquez au venit după ce a fost forțat să rateze întregul an 2020 din cauza unui braț drept rupt grav și va continua să se lupte cu accidentarea la întoarcerea sa.

Sezonul MotoGP 2022 începe în acest weekend în Qatar.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES