Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Record absolut cu 80 de concurente la etapa a 3-a a Campionatului Naṭional Women Rally – Bosch Car Service, Trofeul Castrol

  Toamna se numără trofeele, dar se și stabilesc recorduri de participare! Campionatul National Women Rally – Bosch Car Service 2020 se apropie de final, weekendul acesta urmând să se desfășoare la Cluj-Napoca cea de-a treia etapă și ultima din acest sezon: Trofeul Castrol, care va avea loc pe 2-3 octombrie.

  La start se vor alinia 80 de participante, un record absolut la etapele Women Rally și un număr impresionant care concurează chiar și cu listele de înscrieri din campionatele naționale de raliuri sau viteză în coastă. Organizatorii Savu Racing reconfirmă astfel relevanța conceptului Women Rally pe scena automobilismului românesc și continuă să construiască o nouă poartă de acces pentru amatoarele de pilotaj spre trepte mai înalte ale competițiilor pe patru roți.

  Cluj-Napoca păstrează formatul tradițional de desfășurare, același de la prima ediție, dedicată centenarului. Startul Festiv va avea loc vineri începând cu ora 18:00 pe esplanada de la Cluj Arena, după ce concurentele vor lua parte la briefingul obligatoriu. Acestea vor beneficia, ca de fiecare dată, de sfaturi și informații despre pilotaj și conducere defensivă de la ambasadoarele Women Rally: Ramona Rusu (pilot de drift) și Cristiana Oprea (pilot de raliu și fondator al platformei Femei în Motorsport).

  Celor două li se alătură Mirela Bucovicean, președinta Comisiei pentru Femei FRAS și un pilot cu experiență în raliurile de regularitate și de viteză dedicate vehiculelor istorice: “Încurajăm femeile în fiecare zi să se exprime, să-și urmeze pasiunile, să arate prin propriul exemplu ce înseamnă woman power. Prin Women Rally, care de la ediție la ediție devine mai cunoscut și mai iubit, Laura Savu, fondatoarea acestui eveniment sportiv ne oferă ocazia de a face parte dintr-o frumoasă comunitate feminină, o reușită pentru care o felicit la scenă deschisă.

  În calitate de Președintă a Comisiei pentru Femei a FRAS invit femeile pasionate de automobilism să se implice în acest sport, cu pasiunea și respectul pe care acesta îl merită.”

  „Este o mare bucurie să văd că, după 2 ani de la ediția pilot –  Women Rally Centenary Edition, munca și efortul depus dă roade, aspect confirmat atât prin faptul că vom avea la start un număr record de concurente din întreaga țară, cât și prin faptul că am reușit să aducem alături de noi parteneri importanți, de renume mondial, care au înțeles și au rezonat cu mesajul transmis de  Women Rally. Acest parcurs se datorează și implicarii și susținerii arătate de Federația Română de Automobilism Sportiv. Le mulțumesc tuturor”. – a declarat Laura Savu.

  Sâmbătă, 3 octombrie, este ziua concursului propriu-zis, care este format din 2 manșe de concurs ce se vor desfășura pe traseul special amenajat în parcarea VIVO! Cluj-Napoca. Startul se va da la ora 09:30, urmând ca manșa a doua să înceapă la ora 14:30. Festivitatea de premiere va avea loc în același perimetru imediat după încheierea concursului și publicarea rezultatelor, la ora 18:00. Întreg evenimentul se desfășoară conform unui regulament strict de siguranță și acces, adaptat condițiilor actuale de pandemie, astfel că spectatorii vor putea urmări toate momentele Trofeului Castrol exclusiv live, pe pagina de Facebook Women Rally.

  Lista de înscrieri demonstrează maturitatea la care a reușit să ajungă Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service organizat sub egida FRAS de doar 2 ani de zile. Noile clase 4 și 5, dedicate electricelor respectiv mașinilor modificate și sportivelor licențiate, vor avea la start 6 respectiv 7 mașini. Mai mult, concurentele vin din

  15 județe dintre care amintim București și Ilfov, Dâmbovița, Brăila sau Vaslui, semn că îndemnul Women Rally către femeile pasionate de mașini a ajuns în toată țara.

  După etapele desfășurate la Timișoara (24-26 iulie) și București (21-22 august), etapa de la Cluj-Napoca va decide ocupantele podiumurilor de final de an, care vor fi premiate în cadrul Galei Campionilor FRAS.

  Campionatul Național Women Rally, ediṭia 2020 este susṭinut de către Bosch Car Service.

  • Etapa a III-a – Cluj-Napoca (2-3 octombrie 2020) a Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service 2020, Trofeul Castrol, este susținută de către Castrol Edge, şi partenerii gold: RMB Inter Auto, reprezentanṭă Mercedes-Benz, Gerovital – Doctor în frumuseṭe, Banca Transilvania, Parsa Beauty, Rottaprint, Vittel, Warsteiner, VIVO! Cluj-Napoca.
  • Parteneri silver: AEA Medical, UNIQA Asigurări, Vitrina Advertising, Coca-Cola, Corny, Dallmayr, Sigemo.
  • Partneri:  Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Consiliul Judetean Cluj, Cluj Arena.
  • Parteneri media: TVR, Europa FM, Radio România Cluj, Livestream Romania, VIAClujTV, RallyCow, RallyMax, Autoştiri.ro, GP24.ro.
  • Parteneri print: PMA Invest, Impress.

  Campionatul Național Women Rally – Bosch Car Service se desfășoară sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, a Ministerului Tineretului si Sportului şi a Automobil Clubului Român, prin programul Women in Motorsport.  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss