More

  Latest Posts

  Rebellion a ieșit din Dakar 2022 după ce prototipul lui Pesci a luat foc

  Rebellion a fost forțată să-și retragă înscrierea numărul 251 din Raliul Dakar, după ce prototipul DXX RD Limited al lui Alexandre Pesci a luat foc.

  Mașina care ar fi trebuit să fie împărțită de şeful Rebellion Pesci și copilotul Stephan Khuni la cea de-a 44-a ediție a Dakarului din Arabia Saudită a fost distrusă după ce a fost cuprinsă de flăcări în apropiere de Jeddah. Atât Pesci, cât și Khuni au fost nevătămaţi.

  Incidentul a marcat un sfârșit prematur a ceea ce ar fi fost a treia apariție consecutivă a lui Pesci în prestigiosul raliu de fond. Proprietarul/pilotul echipei a terminat pe locul 43 la debutul său în 2020, dar a fost forțat să se retragă de la evenimentul de anul trecut în Etapa 9.

  Deși Pesci nu va lua startul în Dakar sâmbătă, Rebellion va fi reprezentată de o a doua intrare pilotată de câștigătorul cursei de 24 de ore de Le Mans și deținătorul recordului Pikes Peak, Romain Dumas. Fostului pilot de uzină Porsche i se va alătura copilotul Remi Boulanger în mașina #215.

  Echipa elvețiană, fostă câștigătoare a cursei în clasa LMP1 a Campionatului Mondial de Anduranță FIA, conduce prototipul DXX inspirat de Peugeot 3008 DKR.

  Retragerea lui Pesci este prima ieșire non-COVID pentru o competiție din Dakar 2022, care va începe oficial cu un Prolog de 19 km pe 1 ianuarie.

  Prima etapă va începe de la Stadionul King Abdulaziz din centrul comercial Jeddah al Arabiei Saudite, la aproximativ 60 km de locul unde a avut loc shakedown-ul la începutul acestei săptămâni.

  Mai multe ştiri despre Raliul Dakar găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss