More

  Latest Posts

  Reacția lui Toyoharu Tanabe, directorul Honda Racing F1, după victoria din Austria.

  ”Mulțumesc staff-ului Honda F1 din Japonia și din UK pentru efortul depus, care au lucrat neîncetat pentru dezvoltarea motorului. Am reușit într-un final prima noastră victorie din era hibrid, prima de după Ungaria 2006.”

  ”Și încă niște mulțumiri speciale tuturor familiilor staff-ului care au fost alături de ei și i-au susținut. Mulțumiri de asemenea lui Max pentru o cursă excelentă și mulțumiri către Aston Martin Red Bull Racing care i-au asigurat o mașină fantastică. Nu trebuie să uităm și de contribuția importantă făcută de Scuderia Toro Rosso, care ne-au ajutat să revenim pe o cale dreaptă anul trecut și care încă contribuie substanțial la programul nostru de dezvoltare.”

  ”Honda nu a făcut acest lucru singură și vrem să le recunoaștem contribuția furnizorilor noștri externi. Această victorie este de asemenea o metodă de a le mulțumi fanilor noștri, din toată lumea, pentru suportul lor neîncetat.”

  ”Am revenit în acest sport încă din 2015, dar ziua de astăzi se simte ca un nou început. Chiar dacă ne putem bucura de victorie pentru moment, trebuie să ne întoarcem la muncă cât mai devreme posibil deoarece tot mai avem de recuperat din diferența de performanță față de echipele de vârful clasamentului.”

  • Source: Honda Racing F1
  • Photocredit: Red Bull Content Pool

  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss