More

  Latest Posts

  Reacția lui Toyoharu Tanabe, directorul Honda Racing F1, după victoria din Austria.

  ”Mulțumesc staff-ului Honda F1 din Japonia și din UK pentru efortul depus, care au lucrat neîncetat pentru dezvoltarea motorului. Am reușit într-un final prima noastră victorie din era hibrid, prima de după Ungaria 2006.”

  ”Și încă niște mulțumiri speciale tuturor familiilor staff-ului care au fost alături de ei și i-au susținut. Mulțumiri de asemenea lui Max pentru o cursă excelentă și mulțumiri către Aston Martin Red Bull Racing care i-au asigurat o mașină fantastică. Nu trebuie să uităm și de contribuția importantă făcută de Scuderia Toro Rosso, care ne-au ajutat să revenim pe o cale dreaptă anul trecut și care încă contribuie substanțial la programul nostru de dezvoltare.”

  ”Honda nu a făcut acest lucru singură și vrem să le recunoaștem contribuția furnizorilor noștri externi. Această victorie este de asemenea o metodă de a le mulțumi fanilor noștri, din toată lumea, pentru suportul lor neîncetat.”

  ”Am revenit în acest sport încă din 2015, dar ziua de astăzi se simte ca un nou început. Chiar dacă ne putem bucura de victorie pentru moment, trebuie să ne întoarcem la muncă cât mai devreme posibil deoarece tot mai avem de recuperat din diferența de performanță față de echipele de vârful clasamentului.”

  • Source: Honda Racing F1
  • Photocredit: Red Bull Content Pool
  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss