More

  Latest Posts

  Reacția lui Max Verstappen după Marele Premiu al Austriei

  ”A fost o cursă incredibilă și sunt foarte fericit deoarece am reușit să obțin cea de-a doua victorie în cursa noatră de casă. A fost un start nefericit deoarece am activat anti-stall-ul și am căzut până pe poziția a șaptea.”

  ”După acel moment, ritmul a fost excelent, am rămas calm și am continuat să forțez. Cel de-al doilea stint a fost decisiv deoarece mașina a continuat să devină din ce în ce mai performantă. După ce l-am depășit pe Valtteri am crezut că pot să încerc să merg la victorie deoarece ritmul nostru era așa de bun, dar nu se știa niciodată.”

  ”Am continuat să forțez, am condus la limită și nu am renunțat. Am trecut de Charles cu câteva tururi înainte de final și am fost foarte fericit. Depășirea a fost la limită, dar dacă nu poți efectua asemenea manevre mai bine stai acasă.”

  Max Tanabe 1

   

  ”Vreau să le mulțumesc tuturor de la Aston Martin Red Bull Racing, tot weekendul am muncit împreună foarte eficient și îmbunătățirile par să fi funcționat. Mulțumesc întregii echipe de mecanici, tuturor de la fabrică și de asemenea celor de la Honda, nu a fost ușor pentru ei în ultimii ani, dar a fost incredibil faptul că au reușit să se impună astăzi.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss