Latest Posts

Reacția lui Max Verstappen după Marele Premiu al Austriei

Vizualizări: 9609

”A fost o cursă incredibilă și sunt foarte fericit deoarece am reușit să obțin cea de-a doua victorie în cursa noatră de casă. A fost un start nefericit deoarece am activat anti-stall-ul și am căzut până pe poziția a șaptea.”

”După acel moment, ritmul a fost excelent, am rămas calm și am continuat să forțez. Cel de-al doilea stint a fost decisiv deoarece mașina a continuat să devină din ce în ce mai performantă. După ce l-am depășit pe Valtteri am crezut că pot să încerc să merg la victorie deoarece ritmul nostru era așa de bun, dar nu se știa niciodată.”

”Am continuat să forțez, am condus la limită și nu am renunțat. Am trecut de Charles cu câteva tururi înainte de final și am fost foarte fericit. Depășirea a fost la limită, dar dacă nu poți efectua asemenea manevre mai bine stai acasă.”

Reacția lui Max Verstappen după Marele Premiu al Austriei

 

”Vreau să le mulțumesc tuturor de la Aston Martin Red Bull Racing, tot weekendul am muncit împreună foarte eficient și îmbunătățirile par să fi funcționat. Mulțumesc întregii echipe de mecanici, tuturor de la fabrică și de asemenea celor de la Honda, nu a fost ușor pentru ei în ultimii ani, dar a fost incredibil faptul că au reușit să se impună astăzi.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss