More

  Latest Posts

  Reacția lui Leclerc la prelungirea contractului său cu Ferrari

  Charles Leclerc a avut o durată de succes extinsă cu Ferrari, după ce a încheiat un „vis” primul an cu Scuderia prin semnarea unui nou contract până în 2024. Angajamentul monegascului față de Maranello este la o distanță de cel mai lung de pe grilă, lui Leclerc se presupune că se îi acordă un salariu de trei ori mai mare decât în ​​tranzacția sa anterioară.

  Primul sezon al lui Leclerc cu mașina roșie s-a încheiat cu el terminând în fața lui Sebastian Vettel în clasamentul piloților, iar contractul poate ridica întrebări cu privire la viitorul pe termen lung al Germaniei cu echipa. Dar, cum Leclerc nu va merge nicăieri, tânărul de 22 de ani așteaptă cu nerăbdare să conducă pentru Ferrari în anii următori.

  “Sunt foarte fericit că rămân cu Scuderia Ferrari”, a spus el. “Acest sezon trecut, să conduc pentru cea mai ilustră echipă din Formula 1, a fost un an de vis pentru mine.” Abia aștept să mă bucur de o relație și mai profundă cu echipa după ce 2019 a fost un an intens și interesant. Sunt dornic să văd ce aduce viitorul și abia aștept să revin în sezonul viitor. ”

  Directorul echipei, Mattia Binotto, a confirmat că acordul lui Leclerc face parte din căutarea de a asigura un „viitor ferm” la Maranello prin următoarea eră a reglementărilor din F1. El a adăugat: „Cu fiecare cursă care trece anul acesta, dorința noastră de a ne extinde contractul cu Charles a devenit din ce în ce mai evidentă și decizia înseamnă că acum va fi alături de noi pentru următoarele cinci sezoane. Aceasta demonstrează că Charles și Scuderia au un viitor ferm împreună.

  „Charles a făcut parte din familia noastră din 2016 și suntem mai mult decât mândri de rezultatele pe care le obținem cu Academia noastră.” Prin urmare, suntem foarte încântați să putem anunța că va fi alături de noi pentru mulți ani de acum încolo și sunt sigur că împreună, vom scrie multe pagini noi în istoria Călușului înrădăcinat “.

  Sursa: GP24 Author, Adrian Gros

  Photocredit: Yahoo News


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss