GP24 Media

LATEST POSTS

Reacția lui Leclerc la prelungirea contractului său cu Ferrari

Vizualizări: 19615

Charles Leclerc a avut o durată de succes extinsă cu Ferrari, după ce a încheiat un „vis” primul an cu Scuderia prin semnarea unui nou contract până în 2024. Angajamentul monegascului față de Maranello este la o distanță de cel mai lung de pe grilă, lui Leclerc se presupune că se îi acordă un salariu de trei ori mai mare decât în ​​tranzacția sa anterioară.

Primul sezon al lui Leclerc cu mașina roșie s-a încheiat cu el terminând în fața lui Sebastian Vettel în clasamentul piloților, iar contractul poate ridica întrebări cu privire la viitorul pe termen lung al Germaniei cu echipa. Dar, cum Leclerc nu va merge nicăieri, tânărul de 22 de ani așteaptă cu nerăbdare să conducă pentru Ferrari în anii următori.

“Sunt foarte fericit că rămân cu Scuderia Ferrari”, a spus el. “Acest sezon trecut, să conduc pentru cea mai ilustră echipă din Formula 1, a fost un an de vis pentru mine.” Abia aștept să mă bucur de o relație și mai profundă cu echipa după ce 2019 a fost un an intens și interesant. Sunt dornic să văd ce aduce viitorul și abia aștept să revin în sezonul viitor. ”

Directorul echipei, Mattia Binotto, a confirmat că acordul lui Leclerc face parte din căutarea de a asigura un „viitor ferm” la Maranello prin următoarea eră a reglementărilor din F1. El a adăugat: „Cu fiecare cursă care trece anul acesta, dorința noastră de a ne extinde contractul cu Charles a devenit din ce în ce mai evidentă și decizia înseamnă că acum va fi alături de noi pentru următoarele cinci sezoane. Aceasta demonstrează că Charles și Scuderia au un viitor ferm împreună.

„Charles a făcut parte din familia noastră din 2016 și suntem mai mult decât mândri de rezultatele pe care le obținem cu Academia noastră.” Prin urmare, suntem foarte încântați să putem anunța că va fi alături de noi pentru mulți ani de acum încolo și sunt sigur că împreună, vom scrie multe pagini noi în istoria Călușului înrădăcinat “.

Sursa: GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: Yahoo News
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES