Latest Posts

Reacția lui Christian Horner după Marele Premiu din Austria

Vizualizări: 9939

”O performanță remarcabilă arătată de Max astăzi. Să câștige cursa de aici din Austria și să aducă prima victorie pentru Honda în era V6 hybrid este de necrezut.”

”Câștigarea cursei de acasă înseamnă enorm pentru toți membrii familiei Red Bull. Domnul Mateschitz a investit atât de mult în acest sport împreună cu Aston Martin Red Bull Racing și Toro Rosso, așa că înseamnă foarte mult că am putut să obținem această victorie pentru al doilea an la rând.”

”A fost o perioadă tensionată de așteptare după cursă, dar oficialii au luat decizia corectă. Ceea ce s-a întâmplat astăzi între Charles și Max a fost o bătălie intensă și asta este esența Formulei 1 – Doi tineri mergând roată la roată. Formula 1 a fost criticată în ultima vreme, iar cursa de astăzi a fost una incitantă cu depășiri, degradare de pneuri și dramă – exact ce a prescris doctorul.”

”Am venit în Austria ca și outsideri și ca să câștigăm este un vis devenit realitate și cred că este cea mai frumoasă victorie a lui Max. A fost o cursă grea pentru Pierre, dar a reușit să progreseze și să îl depășească pe Raikkonen. Când colegul tău are o performanță la un nivel așa înalt, ștacheta este foarte ridicată, dar cu timpul când încrederea sa va crește, Pierre va reduce din diferență. Ținta noastră în clasamentul constructorilor este Ferrari și avem nevoie ca ambele mașini să obțină numărul maxim de puncte posibile.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss