GP24 Media

LATEST POSTS

Reacția celor de la Mercedes după Marele Premiu al Rusiei

Vizualizări: 13664

Toate privirile erau îndreptate asupra modului în care strategia se va desfășura, ambii piloți Mercedes începând cu pneuri diferite. Hamilton a primit două penalizări de cinci secunde. Asta l-a trimis în mijlocul grilei, iar el a trebuit lupte ca revină pe podium. În ceea ce-l privește pe Bottas, depășirea lui Verstappen la început s-a dovedit crucială și apoi și-a construit un avans, o dată ce Hamilton s-a oprit. Finlandezul a obținut a doua sa victorie a sezonului și punctul bonus pentru cel mai rapid tur.

Lewis Hamilton, locul 3:

Reacția celor de la Mercedes după Marele Premiu al Rusiei

“În primul rând, vreau să le mulțumesc tuturor fanilor care au venit în acest weekend, sper că v-a plăcut cursa. Nu a fost o zi grozavă pentru mine, dar este ceea ce este. Trebuie să trecem prin tot și să înțelegem exact ce s-a întâmplat pentru a obține aceste două penalizări. Asta, evident, că m-a tras înapoi și prima etapă de pe Soft a fost, de asemenea, o provocare, deoarece încercam să merg cât mai departe pe acel pneu. Cred că m-am descurcat destul de bine pe Soft și de atunci, a fost vorba despre încercarea de a recupera cât mai mult. A fost doar una din acele zile, dar sunt recunoscător că am reușit totuși să obțin un podium, să adun câteva puncte. Felicitări lui Valtteri pentru victorie, eu voi lua punctele și voi merge mai departe “.

Valtteri Bottas, locul 1:

Reacția celor de la Mercedes după Marele Premiu al Rusiei

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

“Ce senzație! A trecut ceva timp de la ultima mea victorie, dar știam că vor exista oportunități și, din fericire, lucrurile au mers în favoarea mea de data aceasta. A fost cam dificil la început, deoarece o insectă mi-a lovit viziera chiar când intram în zona de frânare, ceea ce însemna că nu prea puteam vedea unde să frânez și așa am intrat adânc. Dar știam că va fi o cursă lungă și cu pneul mediu, era clar vor exista șanse mai târziu. Lewis a avut apoi penalizarea lui și, odată ce am fost în aer curat, ritmul a fost foarte puternic și am putut controla totul fără nicio preocupare reală. Acum trebuie să mențin acest impuls. Sunt destul de multe curse de parcurs și pur și simplu nu știi niciodată ce va fi, așa că voi continua să muncesc, nu voi renunța și vom vedea ce se va întâmpla în cele din urmă. ”

Toto Wolff, șeful Mercedes-Benz Motorsport:

Reacția celor de la Mercedes după Marele Premiu al Rusiei

“Ne-am păstrat recordul de 100% victorii la Sochi, iar un punctaj de unu-trei este un rezultat excelent pentru echipă, așa că suntem foarte mulțumiți. Din partea lui Valtteri, victoria a fost mult timp așteptată și a condus o cursă extraordinară. Nu au fost greșeli, a prezervat bine pneurile și le-a controlat până la capăt, trecând peste linia de sosire. Din partea lui Lewis, a fost o cursă frustrantă. Există un anumit spațiu pentru interpretare cu regulile de începere a turului de antrenament, deci în mod clar, trebuie să analizăm de ce am făcut greșeala. Ca întotdeauna, câștigăm și pierdem împreună, fără să arătăm niciodată cu degetul, ci încercăm să investigăm ce putem face mai bine și cum să ne îmbunătățim. În mod clar, am avut două incidente, aici și în Monza- am făcut greșeli, iar învățarea din acestea ne va face doar mai puternici pe termen lung. Cu toate acestea, ne-am mărit avantajul pentru titlu cu un rezultat puternic și acum ne pregătim de Nürburgring. ”

Andrew Shovlin, inginer de cursă:

Reacția celor de la Mercedes după Marele Premiu al Rusiei

“Valtteri a făcut o treabă excelentă astăzi și a fost foarte frumos să-l văd din nou pe treapta superioară a podiumului. A avut un weekend bun în general și a condus o cursă puternică pentru a termina cu o victorie. Lewis a avut un weekend mai dificil. Problemele au început deja de ieri când a fost șters prima dată în Q2 și sesiunea a fost marcată în roșu când se afla la sfârșitul celui de-al doilea tur in Q2. În cele din urmă a însemnat că a trebuit să se califice pe pneul Soft, care l-a pus pe picior greșit pentru cursă. Provocarea cu acest pneu este să păstreze niveluri de aderență destul de consistente până când ajunge la substratul pneului – și apoi pierde brusc multă aderență. Când l-am oprit pe Lewis, a rămas foarte puțin cauciuc pe pneul din stânga spate și, deși ar fi putut să mai facă un tur sau două, riscapiardă brusc aderența. Lewis a executat pedeapsa când s-a oprit și după aceea a fost vorba de încercarea de a maximiza rezultatul. A fost o zi dificilă pentru Lewis, dar a venit totuși cu puncte rezonabile și încă ocupă poziția fruntașă în Campionat. Acum așteptăm cu nerăbdare să ne întoarcem la Nürburgring în două săptămâni; există o serie de lucruri pe care le-am fi putut face mai bine la Soci în acest weekend și vom încerca să le punem în practică chiar la GP-ul Eifel. “

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES