Latest Posts

Superbike: Toprak Razgatlioglu stăpânește cursa 2 de la Misano și își mărește avansul în campionatul mondial

Vizualizări: 2542

Toprak Razgatlioglu celebrează un weekend perfect la Misano și câștigă etapa a doua a cursei principale WSBK în fața lui Nicolo Bulega și Alvaro Bautista.

Toprak Razgatlioglu câștigă și a treia cursă de la Misano! După un început de cursă fără succes, pilotul de la BMW a trebuit să lupte pentru a reveni în față de pe locul șase. Cu toate acestea, a revenit deja pe locul doi în primul tur. Apoi a luptat cu Nicolo Bulega și a mers spre victorie în mod autoritar.

Nicolo Bulega și Alvaro Bautista garantează un dublu podium pentru Ducatisti în cursa de casă de la Misano, așa cum au făcut-o și cu o zi înainte. Alex Lowes a terminat al patrulea, în fața lui Andrea Locatelli. În spatele lor, Danilo Petrucci și Axel Bassani au trecut linia de sosire.

Razgatlioglu

Razgatlioglu continuă să își mărească avansul în campionatul piloților. El conduce acum campionatul cu 21 de puncte în fața lui Nicolo Bulega, care este noul vicecampion. La alte trei puncte distanță se află campionul mondial Alvaro Bautista.

WorldSBK în Misano – prezentarea cursei

Grila de start:1. Razgatlioglu, 2. Bulega, 3. A. Lowes, 4. Locatelli, 5. Iannone, 6. Bassani, 7. Lecuona, 8. Rea, 9. Petrucci, 10. Gardner, 11. Bautista, 12. S. Lowes, 13. Aegerter, 14. Rabat, 15. Gerloff, 16. Van der Mark, 17. Vierge, 18. Rinaldi, 19. Pirro, 20. Redding, 21. Mackenzie, 22. Oettl, 23. Ray, 24. Norrodin

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Start: Bulega câștigă startul! Iannone și Lowes țin pasul și ocupă locurile doi și trei. Razgatlioglu a coborât pe locul cinci, în spatele lui Locatelli.

Razgatlioglu

Turul 1: Iannone face o greșeală, intră pe contrasens în virajul 10. Locatelli și Razgatlioglu se strecoară printre ei. În virajul 15, Razgatlioglu îl depășește pe Lowes și revine pe locul doi.

Turul 2: Bulega presează cu adevărat în față și s-a distanțat deja cu peste o secundă. Razgatlioglu începe acum urmărirea pentru a-l ajunge din urmă. Alvaro Bautista a urcat și el pe locul cinci.

Turul 4: Primii trei se îndepărtează, Bautista l-a depășit pe Locatelli, dar este deja la mai mult de o secundă în spatele lui Alex Lowes.

Turul 5: Diferența dintre Bulega și Razgatlioglu este de 1,5 secunde. Ambii pilotează la un nivel identic.

Razgatlioglu

Turul 6: Bulega și Razgatlioglu sunt într-o ligă de sine stătătoare, amândoi făcând 33 de secunde. Diferența este acum mai mare de o secundă. Razgatlioglu se apropie!

Turul 7: Probleme tehnice pentru Domi Aegerter. Elvețianul se retrage cu o avarie la motor, la fel ca ieri. Ce ghinion!

Turul 8: Razgatlioglu zboară pe lângă Bulega și a redus diferența la 0,6 secunde. Alex Lowes, de pe locul trei, este acum la cinci secunde în urmă.

Turul 9: Manevra de depășire! Razgatlioglu face o scurtă manevră și frânează în virajul 8. Bulega încearcă să contraatace, dar nu reușește.

Razgatlioglu

Turul 11: Între timp, Xavi Vierge s-a accidentat în virajul opt.

Turul 12: Razgatlioglu a adus diferența sub control. Există un duel pentru locul trei între Alvaro Bautista și Alex Lowes. Locatelli mai are, de asemenea, o șansă de a termina pe podium.

Turul 13: Bautista trece! Îl depășește pe Lowes în virajul 13 și este acum al treilea.

Turul 16: Razgaltioglu este de neoprit, conduce cu peste trei secunde în fața lui Bulega. Probabil că și locul al doilea va fi inaccesibil pentru acesta din urmă, Bautista fiind pe locul al treilea la peste șapte secunde în spatele său.

Razgatlioglu

Turul 17: Există un duel italian pentru locul șase între Axel Bassani și Danilo Petrucci. Locatelli, pe locul cinci, începe un atac final asupra lui Lowes și Bautista.

Turul 18: Petrucci îl depășește pe Bassani în virajul doi și este acum al șaselea.

Turul 22: Michele Pirro, pilotul Wildcard, a avut un accident, dar nu a fost rănit.

Finish: Toprak Razgatlioglu câștigă! Este pentru prima dată când obține trei victorii în cursă pentru BMW într-un weekend WSBK. Nicolo Bulega a terminat din nou pe locul doi, în fața lui Alvaro Bautista, care i-a învins pe Alex Lowes și Andrea Locatelli. Danilo Petrucci îi învinge pe Axel Bassani și Remy Gardner, iar Iker Lecuona și Jonathan Rea completează top 10.

Razgatlioglu

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial MotoGP pot fi găsite AICI.
Sursa: GP24 Media
Photocredit: MotoGP - SBK Fans Romania
Sponsor: TricouMania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss