Latest Posts

Toprak Razgatlioglu (BMW): ” Niciodată nu spun prea multe dinainte”

Vizualizări: 2003

Cu tripla sa victorie de la Misano, Toprak Razgatlioglu, a preluat conducerea în Campionatul Mondial de Superbike pentru prima dată în acest an. Planul este să continue în Donington Park.

Misano Adriatico a fost al patrulea eveniment al sezonului – și ce weekend a fost pentru BMW! Remarcabilul Toprak Razgatlioglu a oferit producătorului bavarez mai întâi pole position și victorie în prima cursă de sâmbătă, i-a smuls liderul campionatului mondial pilotului Ducati Alvaro Bautista cu victoria în cursa Superpole și a continuat cu o a treia victorie în a doua cursă principală. A fost prima triplă a BMW în Campionatul Mondial de Superbike!

Razgatlioglu

După o pauză de patru săptămâni, acțiunea continuă weekendul viitor la Donington Park în Anglia, Razgatlioglu având 21 de puncte avans față de debutantul Nicolo Bulega (Aruba.it Ducati) în clasamentul general.

“Tripla de la Misano nu va fi uitată niciodată, vrem să ducem acest impuls cu noi la Donington Park și o săptămână mai târziu la Most”, a declarat directorul sportiv BMW Marc Bongers. “Am sărbătorit deja succese importante la Donington Park în istoria BMW Motorrad Motorsport în WorldSBK, așa că suntem încrezători că pachetul nostru puternic va funcționa bine aici și în acest an.

Rezultatele puternice de la Donington Park ne vor oferi un vânt ascendent suplimentar pentru cursele de la Most. Obiectivul este clar: să ne apărăm poziția de lider în campionatul piloților și, cu o performanță puternică a echipei, să avansăm și mai mult în campionatul constructorilor. Așteptăm cu nerăbdare dubla etapă cu două weekenduri pline de acțiune în curse.”

Razgatlioglu

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

“Donington este circuitul meu preferat”, a zâmbit Razgatlioglu. “Anul trecut m-am luptat mult cu Ducati, dar anul acesta va fi complet diferit pentru că acum pilotez BMW și motocicleta este mai puternică atât pe liniile drepte, cât și în viraje. De asemenea, mă adaptez din ce în ce mai bine. Nu suntem încă la 100%, dar ne îmbunătățim în fiecare weekend de cursă. Victoriile recente de la Misano, în special, au arătat că sunt din ce în ce mai puternic. Nu spun niciodată prea multe înainte de weekendul cursei.

Doar că este circuitul meu preferat, că voi da tot ce am mai bun, așa cum am făcut la Misano, și că sper să câștigăm din nou. În mod normal, sunt foarte puternic pe acest circuit, dar vom vedea cum va fi cu BMW M1000RR, deoarece va fi prima dată când îl voi pilota acolo. În general, sunt foarte optimist. Echipa continuă să muncească din greu și nu se oprește; eu muncesc în fiecare zi, merg la sală și pe circuit, merg pe motocicletă și mă antrenez din greu. Sunt pe deplin pregătit pentru weekendul de curse”.

Razgatlioglu

Campionatul Mondial Superbike 2024: Clasamentul după 12 din 36 de curse:

1. Toprak Razgatlioglu (TR) BMW 179
2. Nicolo Bulega (I) Ducati 158
3. Alvaro Bautista (E) Ducati 155
4. Alex Lowes (GB) Kawasaki 124
5. Andrea Locatelli (I) Yamaha 94

6. Andrea Iannone (I) Ducati 83  83
7. Remy Gardner (AUS) Yamaha 72
8. Michael vd Mark (NL) BMW 66
9. Danilo Petrucci (I) Ducati 65
10. Dominique Aegerter (CH) Yamaha 46

11. Axel Bassani (I) Kawasaki 40
12. Sam Lowes (GB) Ducati 34
13 Garrett Gerloff (SUA) BMW 33
14. Jonathan Rea (GB) Yamaha 31
15. Nicholas Spinelli (I) Ducati 25

16. Xavi Vierge (E) Honda 25
17. Michael Rinaldi (I) Ducati 23
18. Scott Redding (GB) BMW 23
19. Iker Lecuona (E) Honda 19
20. Tarran Mackenzie (GB) Honda 7

21. Philipp Ottl (D) Yamaha 5
22. Tito Rabat (E) Kawasaki 4
23. Bradley Ray (GB) Yamaha 2

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial MotoGP pot fi găsite AICI.
Sursa: GP24 Media
Photocredit: MotoGP - SBK Fans Romania
Sponsor: TricouMania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss