GP24 Media

LATEST POSTS

Razgatlioglu conduce sesiunea de antrenamente din Indonezia în faţa rivalului la titlu Rea

Razgatlioglu
Vizualizări: 19318

Toprak Razgatlioglu de la Yamaha a fost liderul antrenamentelor de vineri pentru ultima rundă de World Superbike a sezonului din Indonezia.

Razgatlioglu, care deține un avans solid de 30 de puncte în campionat cu doar ultimele trei curse din acest weekend pe noul circuit stradal Mandalika, a stabilit un timp de 1m34.230s pentru a încheia ziua cu mai puțin de două zecimi mai rapid decât Kawasak-ul lui Rea.

Pilotul turc a condus drumul în prima sesiune de antrenamente în această dimineață cu un timp de 1m34.985s, înainte de a-și îmbunătăți valoarea de referință cu o serie de cei mai rapizi timpi la mijlocul FP2 pentru a se detaşa confortabil de restul terenului la sfârșitul zilei de vineri.

Multiplul Campion Rea a putut parcurge doar 10 tururi în FP1, deoarece pilotul Kawasaki a lucrat la motocicleta sa, terminând pe locul 11, cu un timp de 1m37.386s.

El a reușit să găsească aproape trei secunde într-un al doilea antrenament mai simplu, ajungând chiar în spatele lui Razgatlioglu pe locul al doilea în clasamentul final.

Pilotul GRT Yamaha, Garrett Gerloff, a terminat la mai puțin de jumătate de zecime de Rea pe locul al treilea, cu un timp de 1m34.455s, în timp ce Alvaro Bautista a fost un puternic al patrulea înaintea ultimului său weekend cu Honda.

Scott Redding a condus Ducati pe locul cinci cu un timp de 1m34.579s, în faţa celei de-a doua Honda a lui Leon Haslam și a Kawasaki-ului lui Alex Lowes.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Lowes, care a fost cel mai apropiat adversar al lui Razgatlioglu în FP1, a încheiat ziua pe locul șapte cu cel mai bun timp de 1m34.758s pe ZX-10RR.

Andrea Locatelli a ajuns pe locul al treilea în FP2 după ce a primit o remorcare de la coechipierul său Yamaha, Razgatlioglu, dar a terminat pe locul opt în ultima ordine, după ce nu a reușit să-și îmbunătățească timpul anterior de 1m34.877s.

Top 10 a fost completat de Michael van der Mark pe BMW și Axel Bassani pe Ducati.

Michael Ruben Rinaldi a terminat la doar 0,003s de Bassani pe locul secund al Ducati-urilor din fabrică, învingându-l pe Isaac Vinales şi Kawasaki-ul său pe locul 11.

Revenind de la accidentările suferite la Jerez pentru a face o ultimă ieșire cu BMW, Tom Sykes a terminat pe locul 13 pe cronometraj cu un timp de 1m35.411s, cu o secundă mai lent decât Razgatlioglu.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Superbike găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES