More

  Latest Posts

  Razgatlioglu conduce sesiunea de antrenamente din Indonezia în faţa rivalului la titlu Rea

  Toprak Razgatlioglu de la Yamaha a fost liderul antrenamentelor de vineri pentru ultima rundă de World Superbike a sezonului din Indonezia.

  Razgatlioglu, care deține un avans solid de 30 de puncte în campionat cu doar ultimele trei curse din acest weekend pe noul circuit stradal Mandalika, a stabilit un timp de 1m34.230s pentru a încheia ziua cu mai puțin de două zecimi mai rapid decât Kawasak-ul lui Rea.

  Pilotul turc a condus drumul în prima sesiune de antrenamente în această dimineață cu un timp de 1m34.985s, înainte de a-și îmbunătăți valoarea de referință cu o serie de cei mai rapizi timpi la mijlocul FP2 pentru a se detaşa confortabil de restul terenului la sfârșitul zilei de vineri.

  Multiplul Campion Rea a putut parcurge doar 10 tururi în FP1, deoarece pilotul Kawasaki a lucrat la motocicleta sa, terminând pe locul 11, cu un timp de 1m37.386s.

  El a reușit să găsească aproape trei secunde într-un al doilea antrenament mai simplu, ajungând chiar în spatele lui Razgatlioglu pe locul al doilea în clasamentul final.

  Pilotul GRT Yamaha, Garrett Gerloff, a terminat la mai puțin de jumătate de zecime de Rea pe locul al treilea, cu un timp de 1m34.455s, în timp ce Alvaro Bautista a fost un puternic al patrulea înaintea ultimului său weekend cu Honda.

  Scott Redding a condus Ducati pe locul cinci cu un timp de 1m34.579s, în faţa celei de-a doua Honda a lui Leon Haslam și a Kawasaki-ului lui Alex Lowes.

  Lowes, care a fost cel mai apropiat adversar al lui Razgatlioglu în FP1, a încheiat ziua pe locul șapte cu cel mai bun timp de 1m34.758s pe ZX-10RR.

  Andrea Locatelli a ajuns pe locul al treilea în FP2 după ce a primit o remorcare de la coechipierul său Yamaha, Razgatlioglu, dar a terminat pe locul opt în ultima ordine, după ce nu a reușit să-și îmbunătățească timpul anterior de 1m34.877s.

  Top 10 a fost completat de Michael van der Mark pe BMW și Axel Bassani pe Ducati.

  Michael Ruben Rinaldi a terminat la doar 0,003s de Bassani pe locul secund al Ducati-urilor din fabrică, învingându-l pe Isaac Vinales şi Kawasaki-ul său pe locul 11.

  Revenind de la accidentările suferite la Jerez pentru a face o ultimă ieșire cu BMW, Tom Sykes a terminat pe locul 13 pe cronometraj cu un timp de 1m35.411s, cu o secundă mai lent decât Razgatlioglu.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Superbike găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network
  Photocredit: Motorsport Network

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Motorsport Network

  Latest Posts

  Don't Miss