More

  Latest Posts

  Razgatlioglu conduce sesiunea de antrenamente din Indonezia în faţa rivalului la titlu Rea

  Toprak Razgatlioglu de la Yamaha a fost liderul antrenamentelor de vineri pentru ultima rundă de World Superbike a sezonului din Indonezia.

  Razgatlioglu, care deține un avans solid de 30 de puncte în campionat cu doar ultimele trei curse din acest weekend pe noul circuit stradal Mandalika, a stabilit un timp de 1m34.230s pentru a încheia ziua cu mai puțin de două zecimi mai rapid decât Kawasak-ul lui Rea.

  Pilotul turc a condus drumul în prima sesiune de antrenamente în această dimineață cu un timp de 1m34.985s, înainte de a-și îmbunătăți valoarea de referință cu o serie de cei mai rapizi timpi la mijlocul FP2 pentru a se detaşa confortabil de restul terenului la sfârșitul zilei de vineri.

  Multiplul Campion Rea a putut parcurge doar 10 tururi în FP1, deoarece pilotul Kawasaki a lucrat la motocicleta sa, terminând pe locul 11, cu un timp de 1m37.386s.

  El a reușit să găsească aproape trei secunde într-un al doilea antrenament mai simplu, ajungând chiar în spatele lui Razgatlioglu pe locul al doilea în clasamentul final.

  Pilotul GRT Yamaha, Garrett Gerloff, a terminat la mai puțin de jumătate de zecime de Rea pe locul al treilea, cu un timp de 1m34.455s, în timp ce Alvaro Bautista a fost un puternic al patrulea înaintea ultimului său weekend cu Honda.

  Scott Redding a condus Ducati pe locul cinci cu un timp de 1m34.579s, în faţa celei de-a doua Honda a lui Leon Haslam și a Kawasaki-ului lui Alex Lowes.

  Lowes, care a fost cel mai apropiat adversar al lui Razgatlioglu în FP1, a încheiat ziua pe locul șapte cu cel mai bun timp de 1m34.758s pe ZX-10RR.

  Andrea Locatelli a ajuns pe locul al treilea în FP2 după ce a primit o remorcare de la coechipierul său Yamaha, Razgatlioglu, dar a terminat pe locul opt în ultima ordine, după ce nu a reușit să-și îmbunătățească timpul anterior de 1m34.877s.

  Top 10 a fost completat de Michael van der Mark pe BMW și Axel Bassani pe Ducati.

  Michael Ruben Rinaldi a terminat la doar 0,003s de Bassani pe locul secund al Ducati-urilor din fabrică, învingându-l pe Isaac Vinales şi Kawasaki-ul său pe locul 11.

  Revenind de la accidentările suferite la Jerez pentru a face o ultimă ieșire cu BMW, Tom Sykes a terminat pe locul 13 pe cronometraj cu un timp de 1m35.411s, cu o secundă mai lent decât Razgatlioglu.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Superbike găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss