GP24 Media

LATEST POSTS

Războinicii din garaj nu sunt apreciați suficient-Di Resta

Vizualizări: 10195

Paul di Resta a adus laude mecanicilor săi de la United Autosports după ce a obținut victoria clasei LMP2 în cursa de 24 de ore de la Le Mans, susținând că nu primesc suficient credit pentru rolul lor în obținerea celei de-a patra victorii consecutive WEC a echipei United.

Paul Di Resta, Phil Hanson și Filipe Albuquerque i-au ținut în urmă pe cei din echipa JOTA într-o luptă tensionată în ultima oră a cursei, pentru a obține victoria în LMP2 în bolidul numărul # 22 ORECA 07-Gibson, în cea mai aprinsă clasă din întreaga cursă.Războinicii din garaj nu sunt apreciați suficient-Di Resta

„Este excepțional. Cred că a câștiga patru curse la rând în WEC, dar mai ales la Le Mans, este ceva unic ”, a comentat Di Resta în conferința de presă post-cursă.” „Cred că am înțeles dacă venim aici și facem o treabă foarte bună, putem fi în poziția care ne aducă un caștig în cursă, dar asta este cireașa de pe tort.”

„Hyperpole-ul, de asemenea, traseul uimitor și obținerea recordului pe tur, vineri după-amiază, au reprezentat încă o realizare. Nu a fost aceeași experiență fără fani, nu am simțit aceeași atmosferă, dar a fost o cursă grozavă.”

Echipa anglo-americană a început cursa din pole position datorită turului record făcut de Di Resta în sesiunea inaugurală Hyperpole, după care echipa a supraviețuit unei curse de uzură pentru a câștiga. Di Resta a atribuit victoria, mecanicilor săi, pentru toată munca depusă, subliniind efortul imens al celor din garaj.

În final, cred că LMP2 a fost cea mai dificilă clasă de câștigat, și ne putem mândrii cu această realizare”, a explicat fostul pilot de Formula 1.”Războinicii din garaj nu sunt apreciați suficient-Di Resta

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Cel mai important acum este sărbătorim cu mecanicii, deoarece ei sunt cei care au muncit non-stop zi și noapte înainte de cursă. Noi ne-am aflat de multe ori în caravană domind, în timp ce ei lucrau. E incredibil ce au realizat și nu cred sunt apreciați suficient.”

Victoria a făcut ca United Autosports să câștige și titlul provizoriu LMP2, în Campionatul Mondial de Anduranță al FIA. Echipa deține acum un avans de 46 de puncte față de cei mai apropiați concurenți, cei de la JOTA, mai existând doar 38 de puncte oferite pentru victoria în finala sezonului din Bahrain.

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES