Războinicii din garaj nu sunt apreciați suficient-Di Resta

0
366

Paul di Resta a adus laude mecanicilor săi de la United Autosports după ce a obținut victoria clasei LMP2 în cursa de 24 de ore de la Le Mans, susținând că nu primesc suficient credit pentru rolul lor în obținerea celei de-a patra victorii consecutive WEC a echipei United.

Paul Di Resta, Phil Hanson și Filipe Albuquerque i-au ținut în urmă pe cei din echipa JOTA într-o luptă tensionată în ultima oră a cursei, pentru a obține victoria în LMP2 în bolidul numărul # 22 ORECA 07-Gibson, în cea mai aprinsă clasă din întreaga cursă.2264289.0036

„Este excepțional. Cred că a câștiga patru curse la rând în WEC, dar mai ales la Le Mans, este ceva unic ”, a comentat Di Resta în conferința de presă post-cursă.” „Cred că am înțeles dacă venim aici și facem o treabă foarte bună, putem fi în poziția care ne aducă un caștig în cursă, dar asta este cireașa de pe tort.”

„Hyperpole-ul, de asemenea, traseul uimitor și obținerea recordului pe tur, vineri după-amiază, au reprezentat încă o realizare. Nu a fost aceeași experiență fără fani, nu am simțit aceeași atmosferă, dar a fost o cursă grozavă.”

Echipa anglo-americană a început cursa din pole position datorită turului record făcut de Di Resta în sesiunea inaugurală Hyperpole, după care echipa a supraviețuit unei curse de uzură pentru a câștiga. Di Resta a atribuit victoria, mecanicilor săi, pentru toată munca depusă, subliniind efortul imens al celor din garaj.

În final, cred că LMP2 a fost cea mai dificilă clasă de câștigat, și ne putem mândrii cu această realizare”, a explicat fostul pilot de Formula 1.”UnitedOreca

„Cel mai important acum este sărbătorim cu mecanicii, deoarece ei sunt cei care au muncit non-stop zi și noapte înainte de cursă. Noi ne-am aflat de multe ori în caravană domind, în timp ce ei lucrau. E incredibil ce au realizat și nu cred sunt apreciați suficient.”

Victoria a făcut ca United Autosports să câștige și titlul provizoriu LMP2, în Campionatul Mondial de Anduranță al FIA. Echipa deține acum un avans de 46 de puncte față de cei mai apropiați concurenți, cei de la JOTA, mai existând doar 38 de puncte oferite pentru victoria în finala sezonului din Bahrain.

Sursa: http://gp24.ro

Photocredit: http://gp24.ro


Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.