GP24 Media

LATEST POSTS

Alesi trece la MP Motorsport

Vizualizări: 14081

Giuliano Alesi li s-a alăturat celor de la MP Motorsport înainte de etapa a 10-a de la Sochi, în urma anunțului ieșirii sale din BWT HWA RACELAB de ieri dimineața.

Juniorul de la Ferrari îl înlocuiește pe Nobuharu Matsushita în formația olandeză, deoarece acesta „a decis să treacă la provocări noi în altă parte”.Alesi trece la MP Motorsport

Alesi se află în cel de-al doilea sezon al său de Formula 2, iar anul trecut a terminat pe locul 15, obținând 20 de puncte.

Francezul a ajuns pe locul șase în deschiderea sezonului Feature Race la Spielberg, dar nu a mai intrat în zona punctelor de atunci.

Fiul incredibilului pilot de Formula 1 Jean Alesi, tânărul de 21 de ani se va alătura lui Felipe Drugovich la MP – se află pe locul șapte în clasamentul Echipelor, cu trei victorii.

Alesi trece la MP Motorsport

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sunt foarte fericit, încântat și mai ales motivat să lucrez cu MP și să încep această nouă aventură în Formula 2 ”, a menționat Alesi. „ Așa aștept cu nerăbdare cursa de la Sochi, vreau urc în monopost și apuc de treabă.”Alesi trece la MP Motorsport

Alesi și-a făcut debutul în seria single-seater în 2015, obținând 3 victorii in etapa franceză F4, câștigând astfel un loc în academia Ferrari. A trecut la GP3 în 2016 unde a făcut rost de 4 victorii în trei sezoane, înainte ajungă în seria suport F2.

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES