Alesi trece la MP Motorsport

0
367

Giuliano Alesi li s-a alăturat celor de la MP Motorsport înainte de etapa a 10-a de la Sochi, în urma anunțului ieșirii sale din BWT HWA RACELAB de ieri dimineața.

Juniorul de la Ferrari îl înlocuiește pe Nobuharu Matsushita în formația olandeză, deoarece acesta „a decis să treacă la provocări noi în altă parte”.44018c55 193e 4238 bcad f873f81f21e1

Alesi se află în cel de-al doilea sezon al său de Formula 2, iar anul trecut a terminat pe locul 15, obținând 20 de puncte.

Francezul a ajuns pe locul șase în deschiderea sezonului Feature Race la Spielberg, dar nu a mai intrat în zona punctelor de atunci.

Fiul incredibilului pilot de Formula 1 Jean Alesi, tânărul de 21 de ani se va alătura lui Felipe Drugovich la MP – se află pe locul șapte în clasamentul Echipelor, cu trei victorii.

jean Alesi and Giuliano Alesi

Sunt foarte fericit, încântat și mai ales motivat să lucrez cu MP și să încep această nouă aventură în Formula 2 ”, a menționat Alesi. „ Așa aștept cu nerăbdare cursa de la Sochi, vreau urc în monopost și apuc de treabă.”download

Alesi și-a făcut debutul în seria single-seater în 2015, obținând 3 victorii in etapa franceză F4, câștigând astfel un loc în academia Ferrari. A trecut la GP3 în 2016 unde a făcut rost de 4 victorii în trei sezoane, înainte ajungă în seria suport F2.

Sursa: http://gp24.ro

Photocredit: http://gp24.ro


Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.