Latest Posts

Raul Badiu rămâne încrezător după Raliul Croației.

Vizualizări: 24960

Singurul echipaj românesc din Campionatul Mondial de Raliuri, format din Raul Badiu și Rareș Fetean, și-a făcut debutul în acest sezon cu ocazia Raliului Croației. Cei doi au câștigat 3 probe speciale ale etapei mondiale și privesc cu optimism spre următoarele runde.

Raul Badiu

Pe un Ford Fiesta Rally4, Badiu a început excelent etapa intrată în premieră în calendarul WRC și a stabilit borna de timp pe shakedown la Junior WRC. Evoluția excelentă a continuat, iar în primele 3 probe, cei doi români s-au impus în două.

Chiar dacă după prima buclă se aflau pe poziția secundă, Badiu și Fetean au întâmpinat probleme la mașina de concurs. Servodirecția și turbina au făcut diferența între extaz și agonie. Prima zi a fost încheiată pe locul 7 la JWRC.

Sâmbătă, în cursa pentru a recupera, a urmat un accident, care le-a curmat definitiv speranța la un loc în top. Duminică, din start ca super rally, Raul Badiu s-a impus în power stage-ul care a închis Raliul Croației, cu un avantaj de 3,9 secunde față de următorul clasat.

Următoarea etapă din calendarul mondial, care are și divizie rezervată pentru juniori, este cea din Portugalia, programată în perioada 20-23 mai.

Raul Badiu

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Partenerii campaniei Junior WRC 2021 ai echipajului Raul Badiu & Rareș Fetean sunt: Ion Moș, Renomia SRBA Insurance Broker, ELTA90 Medical Research, Smart ID Dynamics, Omniasig, Vectrum Solutions, Lukamet. Participarea are loc cu susținerea Ministerului Tineretului și Sportului, Federației Române de Automobilism Sportiv și Automobil Clubul Român.

Mai multe știri despre World Rally Championship găsiți AICI.

Sursa: FRAS ( Federația Română de Automobilism Sportiv)
Photocredit: Raul Badiu
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

FRAS ( Federația Română de Automobilism Sportiv)

Latest Posts

Don't Miss