More

  Latest Posts

  Raul Badiu rămâne încrezător după Raliul Croației.

  Singurul echipaj românesc din Campionatul Mondial de Raliuri, format din Raul Badiu și Rareș Fetean, și-a făcut debutul în acest sezon cu ocazia Raliului Croației. Cei doi au câștigat 3 probe speciale ale etapei mondiale și privesc cu optimism spre următoarele runde.

  Raul Badiu

  Pe un Ford Fiesta Rally4, Badiu a început excelent etapa intrată în premieră în calendarul WRC și a stabilit borna de timp pe shakedown la Junior WRC. Evoluția excelentă a continuat, iar în primele 3 probe, cei doi români s-au impus în două.

  Chiar dacă după prima buclă se aflau pe poziția secundă, Badiu și Fetean au întâmpinat probleme la mașina de concurs. Servodirecția și turbina au făcut diferența între extaz și agonie. Prima zi a fost încheiată pe locul 7 la JWRC.

  Sâmbătă, în cursa pentru a recupera, a urmat un accident, care le-a curmat definitiv speranța la un loc în top. Duminică, din start ca super rally, Raul Badiu s-a impus în power stage-ul care a închis Raliul Croației, cu un avantaj de 3,9 secunde față de următorul clasat.

  Următoarea etapă din calendarul mondial, care are și divizie rezervată pentru juniori, este cea din Portugalia, programată în perioada 20-23 mai.

  Raul Badiu

  Partenerii campaniei Junior WRC 2021 ai echipajului Raul Badiu & Rareș Fetean sunt: Ion Moș, Renomia SRBA Insurance Broker, ELTA90 Medical Research, Smart ID Dynamics, Omniasig, Vectrum Solutions, Lukamet. Participarea are loc cu susținerea Ministerului Tineretului și Sportului, Federației Române de Automobilism Sportiv și Automobil Clubul Român.

  Mai multe știri despre World Rally Championship găsiți AICI.

  Sursa: FRAS ( Federația Română de Automobilism Sportiv)

  Photocredit: Raul Badiu


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss