GP24 Media

LATEST POSTS

Raul Badiu rămâne încrezător după Raliul Croației.

Vizualizări: 23452

Singurul echipaj românesc din Campionatul Mondial de Raliuri, format din Raul Badiu și Rareș Fetean, și-a făcut debutul în acest sezon cu ocazia Raliului Croației. Cei doi au câștigat 3 probe speciale ale etapei mondiale și privesc cu optimism spre următoarele runde.

Raul Badiu

Pe un Ford Fiesta Rally4, Badiu a început excelent etapa intrată în premieră în calendarul WRC și a stabilit borna de timp pe shakedown la Junior WRC. Evoluția excelentă a continuat, iar în primele 3 probe, cei doi români s-au impus în două.

Chiar dacă după prima buclă se aflau pe poziția secundă, Badiu și Fetean au întâmpinat probleme la mașina de concurs. Servodirecția și turbina au făcut diferența între extaz și agonie. Prima zi a fost încheiată pe locul 7 la JWRC.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Sâmbătă, în cursa pentru a recupera, a urmat un accident, care le-a curmat definitiv speranța la un loc în top. Duminică, din start ca super rally, Raul Badiu s-a impus în power stage-ul care a închis Raliul Croației, cu un avantaj de 3,9 secunde față de următorul clasat.

Următoarea etapă din calendarul mondial, care are și divizie rezervată pentru juniori, este cea din Portugalia, programată în perioada 20-23 mai.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Raul Badiu

Partenerii campaniei Junior WRC 2021 ai echipajului Raul Badiu & Rareș Fetean sunt: Ion Moș, Renomia SRBA Insurance Broker, ELTA90 Medical Research, Smart ID Dynamics, Omniasig, Vectrum Solutions, Lukamet. Participarea are loc cu susținerea Ministerului Tineretului și Sportului, Federației Române de Automobilism Sportiv și Automobil Clubul Român.

Mai multe știri despre World Rally Championship găsiți AICI.

Sursa: FRAS ( Federația Română de Automobilism Sportiv)
Photocredit: Raul Badiu
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES