GP24 Media

LATEST POSTS

Raul Badiu își încheie campania pe macadam în Campionatul Național de Raliuri 2022

Raul
Vizualizări: 26323

Sezonul 2022 a fost unul de sacrificiu pentru Raul Badiu în Campionatul Național de Raliuri Betano. Cu un buget limitat, pilotul sibian a participat cu un program parțial, dedicat exclusiv etapelor desfășurate pe macadam. Astfel, Raul Badiu și copilotul Rareș Fetean au concurat în doar patru din cele nouă etape CNR 2022, cu obiectivul principal de a demonstra viteza și potențialul pentru sezonul următor.

Raul

În luna iulie, Raliul Sibiului a marcat debutul lui Raul Badiu pe macadam la bordul unei mașini cu tracțiune integrală – un Mitsubishi Lancer EVO IX de clasa RC2N. Echipajul s-a acomodat rapid cu noul material de concurs și a reușit timpi în vârful clasamentului general încă din a doua cursă, Raliul Moldovei din Bacău, continuând cu Raliul Iașului și încheind cu Raliul Brașovului.  Deși cei doi au concurat cu un automobil de generație veche (aproximativ 15 ani vechime), aceștia au reușit să lupte pentru primele locuri în clasamentul general, alături de echipaje ce au evoluat pe mașini cu performanțe și caracteristici cu mult superioare.

Raul

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Raul Badiu a încheiat primul în clasa RC2N în Campionatul Național de Raliuri pe Macadam
Cu două victorii în cadrul clasei RC2N, Raul Badiu și Rareș Fetean și-au asigurat primul loc în cadrul clasei în Campionatul Național de Raliuri pe Macadam – o categorie în care au luat startul patru echipaje. Mai mult decât atât, cei doi au reușit multiple victorii de probă specială și timpi de top 3 în clasamentul general la cursele din Bacău, Iași și Brașov.

Surprizele plăcute au început la Raliul Moldovei, unde Raul Badiu și Rareș Fetean au fost cei mai rapizi pe trei probe speciale, ca mai apoi la Raliul Iașului echipajul să termine cursa pe locul patru în clasamentul general, după mai multe probe speciale pe care au stabilit timpi în topul 3. Sezonul s-a încheiat la Brașov, unde cei doi se aflau într-un duel strâns pentru primul podium din carieră, înaintea unui abandon survenit din cauza unei greșeli.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Raul

„Consider că am arătat mult potențial în acest sezon, când am încercat să fim cât mai rapizi în condițiile unui buget foarte redus. Am gândit această campanie de participare exclusiv pe macadam din cauza limitărilor financiare, dar și deoarece am considerat că putem demonstra că ne putem lupta pentru un loc în top, chiar și cu o mașină net inferioară. Cred că am reușit acest lucru, dar acum trebuie să progresăm și să pregătim sezonul următor.” ne a spus Raul Badiu.

Raul

Obiectivul pentru 2023 este participarea cu un model din clasa Rally2.
Ritmul de pe probele speciale, timpii de top obținuți în trei raliuri și două evoluții excelente pe Power Stage recomandă trecerea pilotului Raul Badiu la nivelul următor. Sibianul își dorește să facă următorul pas în cariera sa și să concureze pe un model din clasa Rally2, necesar în lupta pentru o șansă la titlul campion național absolut în Campionatul Național de Raliuri Betano organizat sub egida Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS)

Raul

„Pentru 2023, ne dorim în primul rând să strângem bugetul necesar pentru participarea cu un model Rally2 de generație nouă, momentan având nevoie de ajutor pentru strângerea de fonduri. Apoi, la bordul unei mașini competitive, vom aborda fiecare cursă din sezonul următor cu gândul cel puțin la podium. Ne dorim să concurăm la cel mai înalt nivel din România, inițial să obținem podiumuri în clasamentul general, ca mai apoi să progresăm până ne putem lupta pentru titlul național” a completat Raul Badiu la finalul sezonului 2022.

Raul

Raul Badiu și Rareș Fetean au fost susținuți în sezonul 2022 de către partenerii Ion Moș, RBC – Romanian Business Consult, Isuzu, AAR – Bus Expert, Renomia SRBA – Insurance Broker și Smart ID.

  • Mai multe știri despre Campionatul Național de Raliuri găsiți AICI.
Sursa: Comunicat Raul Badiu / Rareș Fetean
Photocredit: Mihnea Tatu / RallyFocus / RallyPhoto Hunters
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES