Latest Posts

Raul Badiu ia startul în al doilea raliu de macadam al sezonului 2022.

Vizualizări: 14961

Cu o absență de aproape 2 ani în cursele din România, Raul Badiu a revenit în luna iulie pe probele speciale din Campionatul Național de Raliuri. Multiplu campion în diferite clase și categorii, sibianul s-a întors pe probele speciale autohtone chiar la raliul său de casă, în fața unui public foarte numeros care a întâmpinat toți concurenții cu entuziasm.

Deoarece nu a reușit să ia startul în prima jumătate a sezonului, Raul Badiu a decis să își concentreze energia pe cursele desfășurate pe macadam, programate în a doua jumătate a lui 2022. Pilotul sibian și-a construit un program dedicat Campionatului Național de Raliuri pe Macadam, cu patru etape în perioada iulie – octombrie: Raliul Sibiului, Raliul Moldovei Bacău, Raliul Iașului și Raliul Brașovului.

Raul Badiu și Rareș Fetean au început campania din 2022 cu un rezultat foarte bun pe macadamul dur de la Sibiu. Echipajul a reușit victoria în cadrul clasei RC2N la prima experiență cu un Mitsubishi Lancer EVO IX, model cu care cei doi nu au luat startul în nicio cursă anterior etapei sibiene. În ciuda unor probleme tehnice, ritmul echipajului a fost unul bun, iar maximul de puncte obținut îi obligă pe cei doi să continue cu același obiectiv și la următoarele curse.

Badiu

„Am avut un raliu plin la Sibiu, cu probe dure care ne-au obligat să ne concentrăm pe menajarea mașinii. Nu am avut nicio probă fără probleme, însă la final am reușit un rezultat excelent.” a descris Raul participarea de la Raliul Sibiului 2022.

În zilele care vor urma, Badiu și Fetean iau startul în Raliul Moldovei, a doua etapă a programului lor pe 2022. Cu aproape 120 de kilometri cronometrați și un total de 13 probe speciale, competiția se va desfășura în apropiere de Bacău și Moinești. Cele două zile de concurs sunt împărțite în mod similar: 7 probe sâmbătă, la Moinești, urmând ca duminică să aibă loc 6 speciale în apropiere de Bacău. Competiția este deschisă de startul festiv din Piața Tricolorului din Bacău, urmând ca o superspecială special gândită pentru fani să încheie cursa duminică după-masă, pe circuitul Speed Park.

„Am găsit probe într-o stare foarte bună la recunoașterile Raliului Moldovei. Felicit echipa organizatorică pentru că a continuat munca, tradiția și tot ceea ce a lăsat Adi Răspopa în urma lui. Noi vom încerca să-i onorăm memoria într-un mod simplu: mergând „blană”, așa cum a făcut și el tot timpul” a declarat Raul Badiu.

Badiu

Raul Badiu este susținut în sezonul 2022 de către partenerii RBC și Renomnia SRBA Insurance Broker.

  • Mai multe știri despre Campionatul Național de Raliuri găsiți AICI.FRTAS, Fede
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss